Лице

Монокроматска шминка: Једнобојна чаролија

Уобичајено је да се тон ружа подеси са одећом или лаком за нокте. Међутим, међусобна игра очију, усана и лица у једној нијанси није тако честа. Резултат може бити много свјеж и спектакуларан. Још увек вам није потребан цео арсенал малдива за данашњу веома модерну монохроматску шминку. Имате један мултитоуцх и мало вежбе.

Монокроматска шминка, као што каже састав очију, лица и усана, идеална је за минималисте. Често то можете урадити са једином палетом која се уклапа у вашу торбицу, читав процес траје само неколико минута, јер се не устручава да одаберете који ће руж одабрати за сенке. Резултат је екстра мекан, природан и никада не додирује комбинацију боја. Међутим, овај начин приказивања може бити од интереса и за жене које воле екстраваганцију. Зависи само од боје и интензитета који користите.

Главна предност монокроматске шминке је једноставност. Ако немате никакав вишеканални, можете пробати овај стил с нечим што већ носите у торбици. "Постоје, наравно, софистициранији начини, али довољно је само руж одговарајуће боје или осветљивача, и са неколико додира направите шминку у једној нијанси," каже Симона Бартова. Међутим, чувајте се. Није сваки руж оптималан у руменилу. Идеалан је онај са зеленијом базом и без сјаја. Текстура је, наравно, погоднија за споменуту универзалну мулти-млазницу, која се добро примјењује на сва лица. Када је у питању компоновање мулти-тастера, запамтите да су они углавном више воштани и тако стварају сјајни изглед. Мање је погодна за масну кожу.


Пастелне боје: црна

Основа монохроматског сликања је лагана шминка која кожу чини уравнотеженом и спремном за шминку. Онда само додирните одговарајућу боју. Природне, пастелне боје најбоље раде. Ако се уклопите у нијансу која вам одговара, резултат не може бити лош. "Пробајте ружичасту, беж, бронзану или тамноцрвену. Основа је да одаберете боју за коју знате да вам одговара - а затим направите тон у самопоуздању, " каже Бартова.


Играјте са интензитетом боје

Када изаберете изабрану нијансу, започните прво истицање очију. Добро је заменити поклопце транспарентним прахом да би се боја задржала и да се не штампа нигде. Затим убодите производ у образе и усне. Можете додати мало интензитета уснама да бисте добили више од тога. Коначно, затегните трепавице и обрве. На вама је колико времена ћете потрошити на цео процес, колико играте, на пример, са интензитетом боје у различитим деловима вашег ока. "Ко год жели да посвети више пажње може победити нијансама једног тона, бисер и другар," адвисес Бартова.

Како визажиста још једном наглашава велику предност монокроматске шминке, она је изнад свега брзина. У дрогерији можете купити неколико производа - руж, руменило, оловку и сенке - у једној нијанси или покушајте са више дугмади. На пример, потражите одговарајућу нијансу производа Схине Ритуал фром Дермацол. Наноси се веома једноставно вашим прстима, вртложним покретима и радом у изгубљеном.

Видео: Mikroman Radio Index- Jednobojna novogodišnja rasveta (Октобар 2019).

Загрузка...