Тело

Беаути Хоросцопе - Том 1: Беаути оф тхе Цаприцорнс

Сваки знак зодијака замишља лепоту и бригу за своје. Свака има свој стил и друге врсте производа. Као што је случај са бебом рођеном у знаку Јарца, питали смо магичне стручњаке, Петру Алрауне.Ове жене карактеризира изразито свјежа љепота. Ретко се јавља онај који није необично привлачан. Има природни шарм који употпуњује конзервативни, конвенционални изглед. Вођа планете Јарца је Сатурн, " каже Петра Алрауне, стручњак за атрологију и магију. "Ако Јарац користи козметичке препарате са једним од својих биљака, он сигурно неће направити грешку." Међу сатурнским биљем су бршљан, божиковина, чемпрес и кукуруз. "
За разлику од Стријелаца, Јарац воли да се облачи у формалну одјећу. Они воле костиме и одјећу која додаје озбиљност. Они воле униформе, тако да немају проблем код одијевања, воле пруге. Никада нећете видети капирозе необрађене.
Једноставност је лепота - то је мото њиховог једноставног, али импресивног и осебујног стила. "Они имају тенденцију ка тамним бојама, црној, тамно плавој и тамно љубичастој, што је оно што чини главни планет Сатурн," објашњава Петер Алраун. Наизглед крута одећа често додаје необичан драгуљ или додатак. Мириси су погодни за класичне, као што су алдехидни мириси, лагани цвјетни мириси треба избјегавати. Њихова неозбиљност према софистицираној, одговорној и практичној природи Козорожка није баш прикладна.
Иако су лепе, стално сумњају у свој шарм. Обезбедите им редовну кућну негу за своју кожу и косу. Козметика за њих треба да садржи биљне састојке идеално мак, папрат, јечам, кварц или дивизин, у случају минерала трагове дијамантског праха, црних бисера или кристала.
Голе наочаре су у складу са голим наочарима, барем за свакодневно ношење. Када желе да импресионирају, могу да играју углађене у својим омиљеним тамним нијансама. Они више воле руж, него сјајило за усне, било у телу или суптилним нијансама. Цени га квалитетан руж који садржи хранљиве материје.
Жене у овом знаку користе једноставне фризуре и посјекотине које не захтијевају превише прилагодбе и изгледају рафинирано тијеком цијелог дана. Можда таква микро-врећица захтијева косу у одличном стању, стога им је потребан квалитетан шампон и регенератор за редовну његу уз висококвалитетну маску за косу. Од производа за обликовање, они бирају посебно анти-цреаминг производе и класични лак за косу.
Брига за руке даје Јарцу довољно времена. Увек имају хранљиву крему за руке. Они или редовно одлазе у салон или се брину о својим рукама код куће, што укључује лакирање. И овде, они често остају умерени и достижу једноставан геометријски мотив. Не могу се наћи цвијеће или мали орнаменти на ноктима.

Видео: Who Are The Most Beautiful Zodiac Signs? (Децембар 2019).

Загрузка...