Лице

Холографска шминка: Будите прелепи!

Да ли сте приметили колико је једнорог направљено у последње време? Не само у продавницама играчака, већ иу шминки. Да, живахне холографске нијансе у бојама дугиних једнорог рода или калеидоскопа сада владају светом, па покушајте и њих! Заједно са специјалистом за шминку Маркета Карваи припремили смо вам мали водич.Холографска шминка може бити веома приметно, до екстравагантне или можете позајмити само неке елементе, најчешће у облику различитих бистара, који се наносе испод чела, до врха јагодица и изнад усана. Ово је популаран тренд, који поред декоративне козметике погодио је велику боју косе. Такозвани раинбов хаир Интернет је био углавном због њихове фотогеничности. Тренд је такође направио значајне потписе у области маникуре и педикуре, објашњава Маркета.


Очи - поглед пун свјетлости

Са холографским изгледом то је у реду почните са својим очимазато што је понуда одговарајућих сенки прилично широка. Тако можете скоро бесконачно покушати оно што вам (не) одговара. Глатко, свиленкасто осветљење добићете захвалност бела и сребрна, п даркер схадес твоје ће бити поново изгледају интензивније и погодан за неке свечане прилике. Можете пробати и холографске линије, нпр Вондер Блацк & Вхите ВОНДЕР ВОНДЕР ВРИНКЛЕС. Нова колекција од осам нијанси специјално је развијена за креирање холографских нијанси које очаравају ваше очи. Једноставно нанесите тамни графички облик на око користећи тамне боје, а затим употријебите свјетлију нијансу дуж ока.
Уводни савет:
Да држе сенке током целог дана или дуго, пре наношења сенки, нанесите базу на поклопце испод сјенила.


Лице - Светао израз

Истакните своје црте лица да вам помогну холографску подлогу, које можете додати неколико капи у вашу уобичајену базу, и холограпхиц бригхтенер. Са осветљењем добијате најбржи и најспектакуларнији резултат. Можете га користити и као вишеразински уређај за очи, усне и лица. Резултат је врло концизан изглед у једном главном тону боје, " саветује стручњак. Тестирајте, на пример, практично осветљивач есенције Присматиц Хололигхтер, који садржи пигменте који рефлектују светлост и стварају холографски холографски изглед.

Усне - неодољив бисер

Знаш како да замислиш дивну усне са 3Д ефектом и бисерним рефлексијама, као да си управо отворио муз? Претпостављате да користите - користећи холографски сјај за усне. Током дана, можете га само понети са собом и додати га кармином за вечер. Играње са пигментима који рефлектују светлост неће оставити никога хладног ...

Видео: DIY Makeup Life Hacks! 12 DIY Makeup Tutorial Life Hacks for Girls (Септембар 2019).