Тело

Дани Марианне (не само) у Тетусу

Почиње грозница за куповину. Омиљени дани Марианне, викенд пун попуста у десетинама трговина широм Чешке. Који би од нас одолио! Куповали смо неколико недеља раније, и бирамо оно што дефинитивно треба да купимо тих дана, било да је то добра ствар, божићни поклони за вољене, или много ствари које нам требају из апотеке.

Викендом од 16. до 18. септембра стотине продавница црвених налепница или заставица на вратима ће се отворити како би указале да су укључене у пројекат Марианне Даис. Онда не заборавите да одете у часопис за текући број Марианне са ваучерском књигом, без које не бисте тражили попуст узалуд. И онда, наравно, идите до продавница и продавница са попустом, јасно означеним на купону.

Куповина за радост и "на лагеру"

Попустни дани су идеални за куповину скупих предмета који добијају много приступачнију цијену из дана у дан, али и за попуну инвентара. Који од нас не би знао: посету дрогерији, где идем да купим само најпотребније, и иако у кошари немам готово ништа, плаћам неколико стотина на благајни. Такво пуштање није толико забавно, поготово када купујемо само детерџенте, тоалетни папир или пелене за бебе.
Ствари свакодневне потребе, чије "расипање" често не може бити превише под утицајем, а за које знамо да ће нам бити потребно стално, увек је боље купити са попустом. Не заборавите да купите Тетов купон за дрогерију: можете га купити уз попуст од 30%. И то ће се исплатити. Осим тога, попусти се додају Тети. Као што вероватно знате, бренд прославља 500 реновираних продавница и за ову "годишњицу" за вас је припремио 20% попуста за куповину преко 500 круна. Зато не заборавите да купите своју клубску картицу и ваш попуст ће се повећати на пуних 50%.
Као и било где другде, можете се одушевити Досе-ом: ваучери спремни за куповину Дове, Глисс Кур, Ауссие или премиум Тони & Гуи производа могу се купити за вас. Било да се ради о вашој омиљеној креми, боји косе, декоративној козметици или парфему, увек добијате добро. А ако сте један од оних који већ почињу да решавају прве божићне поклоне током Дана Марианне, нећете ни оставити празне, већ напротив, пуне торби.

Како уживати у викенду препуном куповине

Као и сваке године, ове године, морат ћемо трпјети мало стрпљења. Продавнице ће напасти на хиљаде људи, а негдје наићи ћете на ред који подсјећа посјетитеље на тешко куповину прошлог режима. Са том разликом да су данашње продавнице спремне за сличан флусх купаца и не само да купују више дионица него и примају појачање особља за дане "схоппинг грознице". Ипак, желели бисмо да вам препоручимо трикове о томе како уживати у викенду препуном куповине.
Ако можете, идите у продавнице у петак, и идеално је ујутро. Већина купаца ће и даље сједити на послу и одрезати ваучере у продавницама бесплатно. Ако је ово ваш случај, оставите куповину у суботу и резервишите их цијели дан. Почните рано ујутру када су продавнице још увек празне. Разговарајте са својим пријатељем за доручак или ручак да ћете доћи са већ покривеним торбама са оним што сте чекали мјесец дана. Онда можете проћи кроз остатак, не одустати и не наглашавати - само је ретко да се ситуација "ван залиха" заиста догоди. А ако то не учините, немојте очајавати - узмите да сте спасили нешто друго.

Изворна фотографија: Ает'с арцхиве

Видео: Adil i Marija Serifovic - Ne spominji ljubav Ami G Show 2015 (Октобар 2019).

Загрузка...