Тело

Лепота према Французу

Да ли сте увек импресионирали Парижане? Њихова рафинирана опуштеност? Способност да будете шик и спонтани у било којој ситуацији? Како то раде? Неке од њихових навика свакако се могу научити и пренети у наш свакодневни живот. Шта кажеш на то?

Беаути би Италек

"Сматрам да је једноставност и природа кључ француске елеганције", каже Тереза ​​Новакова, која је претходно радила у француској амбасади у Прагу и тренутно живи у Риму како би могла да упореди. Како објашњава, Французи се облаче и приказују врло једноставно, а ипак (или управо због тога) резултат је увијек врло софистициран.
Шта је то? Наизглед лака комбинаторика. Изгледа да су Французи рођени с њом. Морамо мало учити и гледати. "Што су упечатљивији носе један комад одеће, прибора или шминке, то је лакше." Тако Тереза ​​дефинише једно од основних учења.
Црвени кармин се стога носи само на траперицама или једноставним тамним хаљинама (не за шарене хаљине и усклађивање са нијансом ципела и торбице). Исто важи и за накит и прибор. Ако, напротив, узимају препознатљиву хаљину, шминку, фризуре и прибор морају бити минимално контрадикторни.
Французи прије свега истичу квалитету коже и његу косе, што га чини мање приказаним и чини косу врло једноставном. Резултат је њихова истакнута природна елеганција. За разлику од Италека, који увек ради савршено и складно, француски стил је много опуштенији и природнији.

Практични савети на основу горе наведеног:

  • Увек обратите пажњу на квалитет.
  • Немојте прекомјерно љуштити парфем и ставити га на млијеко за тијело. Мирише благо. Нећете бити остављени за сто метара од вела, али ћете бити веома пријатни за мирис када се неко ослони на вас.
  • Узмите своје стрпљење и сачекајте да вам покаже ефекат.
  • Шминка је основна опрема маскара, оловке за обрве и ружа за усне. Можеш помоћи са овим арсеналом. Једноставан пример: ако направите црвени пољубац, постат ћете самопоуздани. Али само добра маскара је довољна. Укратко, мање их је више.
  • Здрава храна, масаже, козметика за тело ... то су елементи који чине мозаик француског шарма. Побрините се да их не заборавите.

Беаути би Италек

И немојмо пропустити једну веома важну ствар: самопоуздање игра кључну улогу. Французи су личности. Они знају ко су и поносни су на то. Видљиве несавршености постају њихови приоритети. Када сте у хармонији са собом, свакако вам помаже да исијавате унутрашњу лепоту, која подцртава одговарајућу козметику, једноставно је неодољива.

Да ли желите да знате како Италијани раде? Погледај овде.
Извор слике: Фотолиа

Видео: Аперкат за Хитлера 2015 0304 - руска серија са преводом (Новембар 2019).

Загрузка...