Хаир

Боре у коси? Пробајте сјај!

Да, читате исправно. Такозвани "блистави корени" су велики тренд, не само за луду журку, већ и за гала партију. Ви то сами знате: поглед у огледалу то јасно каже време је да посетите фризера и нешто с тим неугодним мирисима. Али на то немате времена, и тако си измислио све казне, како покрити мирисе барем неко вријеме. Можете га испробати шминка за косу или спреј за тонирањекоји једноставно прска на захваћени дио ваше косе. Иако понуда ових производа укључује различите боје, ниједна од њих не може сједити на вашој коси. Тако да можете покушати с другом опцијом, то јест мирис и једноставно признај то стилски. Понекад ове обичне игре у природи изгледају заиста сјајно, посебно за дугу косу са већим таласима, па зашто је не бисте искористили за своју корист?

Почните да сијате чак и са мирисима

Ако се не слажете ни са једном од варијанти, покушајте мало да скинете и узмете сјај да помогнете. Изгледају најбоље на стази, било у средини главе или са стране, али можете и са њима коса се сложила прилично уназад. Можете их применити такође у дужинама, ваш изглед ће га учинити још већим.

Процес апликације је прилично једноставан:

  1. Где желите да имате сјај нанесите мало воска за косу. Једноставно ће ићи с вама на примјер Велла Хаир Вак Схоцквавес (Индијски восак)која не лепи косу, већ их напротив опскрбљује потребном средњом фиксацијом.
  2. Онда узми мала количина сјаја и примењују се на воскаста места. Можете га испробати глиттер ессенце на свој глиттеркоје се једноставно наносе и украшавају у складу са вашим жељама. За већу издржљивост можете га поправити лаком за косу.
  3. Нека се мало осуши и можеш да изађеш!

Уводни савет:
Али са количином бљештавила не претерујеш, мање овде је више. Вишак сјаја у коси би се ријешио довољно тврдог, чак и неколико дана.

Где их узети?

Можда се бојите да ћете имати сјај у коси да делује превише екстравагантно. Грешка. "Глиттер корени" не морају ништа да гледају, поготово ако је користите златна или сребрна боја, које су свечане али ипак пристојне. Одважним бојама онда дефинитивно иди да се забављају у клубу, или чак до лоптепосебно када се боја блистања подудара са бојом ваше одеће. Пуно "цоол" ће онда радити комбинације блистања и осебујних нијанси боје косе (ружичаста, љубичаста, итд.) раинбов хаир.

Уводни савет:

Можете пробати Глиттер чак и ако ваши мириси не сметају. Дивно додаје разним трачевима, копијама и тако даље.

Видео: IMALA SAM 33 KADA SAM DOBILA BORE, A ONDA MI JE BAKA POKAZALA OVU MASKU KOJA MI JE PROMENILA ŽIVOT!! (Септембар 2019).