Лице

Природна нарација корак по корак

Јесте ли ви више заговорник природе и зато вам се уопће не свиђа? Или избегавате шминку мислећи да ће вам требати много времена, а ви је једноставно немате? Својом фином шминком можете се носити за неколико тренутака и неће вам требати чак ни читав арсенал помагала. Стављајући се у посао или са децом на игралишту са нашим туторијалом, можете да урадите леви стражњи део и за 10 минута. козметичарка и идите на њен шминкерски курс. Нека вам неко препоручи неке од ваших пријатеља, који су можда били приказани и венчани на вјенчању или једноставно имају добро искуство с неким. „Експерт за лепоту ће вам показати и саветовати шта вам се свиђа и како направити велики утисак. Зато је вредно мало уложити у почетак и стручни савет, " рецоммендс Нада Круцка. Из туторијала за шминкање треба да оставите доста информација и укуса за експерименте!


Иди у куповину

Ако не желите или немате добар вид у подручју, можете покушати сами. Шта ти треба? Шминка, крема, шминка за очи са сјајилом, прах, руменило, обрве и маскара.
Све ове производе можете купити у редовној дрогерији. Питајте продавца да ли могу директно препоручити козметику. Можда је најважније изабрати праву нијансу шминке и коректора за очи са светлијим. Обоје морају сами покушати - најбоље на ивици вилице и на дневном свјетлу, идеално 2-3 нијансе једна до друге. Онда изађите из радње за дневну светлост и одјавите се. Купите производе који ће бити нијанса ваше најближе коже - и направите исту боју или шминку чак и исту или мало светлију нијансу праха. Ви више волите да чоколада буде прашкаста иу пристојној нијанси брескве. Узмите све уловнице из куће, припремите огледало, салвете и уђите у њега.

Јединствена кожа је темељ

Покушајте да представите своје пријатеље и колеге, који у сваком тренутку изгледају сјајно и префињено. Добро знају да је најважнија модификована и уједначена кожа. Нема пјегица, пигментних мрља, вена или акни. "Ако направите први корак исправно, имате половину обављеног посла," Нада Круцка обецава. Прво очистите кожу, нанесите хидратантну крему, а затим нанесите шминку. Није важно да ли користите прсте или спужву, али немојте пропустити мало лица, добро га замазајте косом и брадом. Не заборави ни своје капке! "
У тренутку када сте пузали са шминком, нанесите сјајило на очи очима, идеално у оловку са четком, и нежно осушите. Изгледаћеш као да имаш још неколико сати за спавање! Пудер и црвенило ће учинити вашу кожу глатком и светлијом. Запамтите да се руменило наноси на јагодичну јагодицу са потезом четкице са лица. Може помоћи вашем лицу да се сузи и обликује, а ако одаберете мекану нијансу, добићете здрав изглед.


Обрве и трепавице вам дају израз

"Жене често заборављају да прилагоде своје обрве, док обрве дају лице лицу" каже Нада Кручка. За почетак, нема потребе за претјеривањем, али је и природан изглед. Лагано претварајте пинцете у облике и подвлачите њихов облик сваки дан светлосним нијансама у природној хладовини.


ТИП РЕДАКЦЕ!
Да ли желиш да ти нос буде ужи? Направите више обрва. Ако желите проширити нос, раздвојите обрве.
Онда је остала само маскара и готови сте! Ако вам се уопште не свиђа, можда ћете увидјети да је то превише комплицирано и да вам треба пуно времена. Али то није истина - једном када добијеш шминку, бићеш сама и бићеш готова за неколико тренутака. И никада нећеш изгледати као ружно паче међу својим пријатељима.

Извор слике: Фотолиа

Видео: The Anatomy of a Great Deception: Global Master Edition (Октобар 2019).

Загрузка...