Лице

Козметички карамболи: Како их лако поправити

Зашто се жене односе? Ово је једноставан одговор: нагласити њихове снаге и сакрити недостатке. Али понекад једноставно неће радити и умјесто природно лијепе шминке постаје нешто што се може рећи само - козметичка карамела. Не бојте се, може се десити - и скоро све се може спасити!


Немасна шминка

Понекад се деси да купујете у говнима и добијате лошу нијансу шминке. У другим случајевима ћете увидети да сте потонули или избледели од последње куповине и боја више није ваша. Шта сад? Не морате да бацате цијелу цијев ван. Купите другачију, прикладнију нијансу из исте марке, и једноставно се уклопите. Такође ћете користити неприкладан производ. Али ако сте случајно нанијели лоше лице на лице и наћи ћете га на отвореном на дневном свјетлу, нећете много тога учинити. Идите кући, оперите се и надокнадите хидратантну крему. Њена нијанса неће бити тако интензивна.


Сенке сенки

Када смо у за оне неуспјешне куповине - то је о свима је вријеме да су донијели сјене из трговине које се руше и мрмљају. Да, то је за бес, али ова ситуација се може ријешити. "У таквом случају, потребно је створити међуслој између коже и сјена које ће их задржати на мјесту." Можете купити базу испод сјенила за очи, или нанесите шминку или корекцију на очи у случају нужде “, каже Нада Кручка, произвођач визура.


Слепе трепавице назване "мушице за ноге"

Приликом наношења маскаре потребно је бити пажљив и сачувати слојеве. Али понекад то неће радити, направићемо слој превише јаким и тешким и учинит ћемо трепавице неосјећајним "ногама лети". Шта је са њима? Нема смисла гледати у марамицу. Нада Круцка, творац визура, има савјет: "Држите висококвалитетну четку за алге са металним иглама на лагеру. Ово ће уклонити вишак маскаре и неће оштетити остатак шминке. "


Шта да радим када се напијеш?

Љето и вруће вријеме тренутно нису уопће, али чак и зими се понекад догађа да се осјећате вртоглаво или лагано мокро, а пажљиво формирана шминка ће тећи и изневјерити. Шта с тим? Ако идете на захтеван састанак на послу, идете на школски излет, или ћете плесати ноћ, боље се припремите за то да не будете непотребно нервозни због свог изгледа. Нанесите базу испод шминке и испод сјенила за очи да све остане ушивено.
Друга опција, ако не желите да носите превише слојева шминке, су спрејеви за фиксирање. Они раде као лак за косу. Ви ћете се прилагодити, освежити, отићи. Ако сте ван обичних и шминка почиње, немојте паничити. Набавите коректор и осветљивач у једну, оловку са четком на којој крпате коректор, и поправите оно што вам је потребно. Ради мало као гума за оловку.


Када се руж размути

Још једна честа козметичка карамбола је замагљен руж. Без обзира да ли се зуби или размазује око њених усана, не изгледа добро. Важно је редовно бринути о уснама и правилно наносити руж. Повремено третирајте ваше усне пилингом који уклања мртве ћелије коже, редовно их хидрира балзама - то се исплати стотину пута!
Када наносите кармин, почните са контуром која пажљиво исцртава облик ваших усана. Тек тада нанесите руж за усне. Око уста, нанесите мали коректор који користите за кругове испод очију, и такође ће вам омогућити да укротите нестабилну ружу. А када одлазиш цијели дан, Нада Круцка ти савјетује: "Ставите у торбу такозвану шминку за јастуке. То је веома лагана шминка са спужвом која је погодна за поправку разних благих лица. Са замагљеним ружем, она ће бити сигурна.

Извор слике: Фотолиа

Видео: Mediterraneo 1991 (Октобар 2019).

Загрузка...