Лице

Како направити козметичку торбу

На шта пребацујете своје козметичке особине? Јесу ли расути по великој торби, или имате торбу коју волите и чини вас срећном? Или не можеш то купити? Имамо савет за вас: Једите га сами. Забављат ћете се и чак се хвалити својим практичним радом.Ако мислите да нисте радили шивење за драгоцјено вријеме, имамо добру вијест за вас. Ово је прилично једноставна вежба и требало би је мало поднети. Шта кажеш на то? Млади стваралац Криштоф Острис, који такође укључује костиме у Народном позоришту, налази се у процесу састанка.

Једна од првих ствари ће наравно бити избор материјала

Гледајте около код куће, можда ћете наћи занимљив остатак. Или се држите продавнице тканине. Купите ону која ће бити посебно практична за одржавање, али, врећица би требала да издржи нешто. Може бити снацк или деним, али и бројни други - тежи материјал који траје много.
  • Који узорак одабрати? Опет - зависи шта волите. Свакако лијепи цвјетни узорци, даме или точкице.
  • Ако желите, можете чак и поправити торбу тако што ћете је имати два слоја - врх и облога. Као облогу одаберите материјал од синтетичких влакана који се лако одржава и лако се чисти.
  • Величина Можете и сами одредити, то је још један плус. Зависи од тога да ли га користите код куће или ћете бити преносиви, и колико козметике обично дајете.
  • Ако желиш поједноставите, радите са квадратом. Торбица правоугаоног облика ствара се преклапањем. Поставите тканину на удобан сто и изрежите величину.
Можете размотрити и декорације, као што је чипка, коју затим шијете на предњој страни торбе. Креативност не ограничава, на вама је и то је одлично за шивање!
  • Зип такође треба да буде у тканина боја, или врло контрастно.

Пресавијте тканину, дупли зип на две супротне стране, а затим зашијте стране ...

Ако желите да примените орнаменте, само то урадите

Нећете имати ниједну другу торбу као што сте ви. То је сјајно!

Онда морате само да проверите шта ћете урадити

Ако нешто недостаје, идите у дрогерију и уживајте у дуплој - из властите креације и нових козметичких производа које ставите у ову оригиналну торбу!

Извор слике: Фотолиа

Видео: DIY - Kako napraviti organizator za sminku. Suela (Октобар 2019).

Загрузка...