Лице

Козметика не постаје јака: Савјети за паметно куповање

Социолошка истраживања су открила да просечна жена троши око 25.000 годишње за козметику. Козметика није јефтина, али се паметно може спасити куповином паметног. Доносимо савјете како да купимо у дрогерији не само јефтиније него и угодније, а највећи дио споменуте годишње потрошње на козметику, око трећине, иде на креме и серуме за кожу, трошимо око петину парфема и пратимо маскару, шампон и сепаратор. Иза њих се налазе предмети за другу декоративну козметику - сенке за очи, руменило, шминка. Чак ни не проводимо много естетске хирургије или посјете естетском дерматологу или хирургу и, наравно, фризеру - његове услуге редовито користи осамдесет посто нас.
Истраживања нам јасно показују колико је инвестиција важна за нас. Можда се слажемо да ће профитабилна куповина одушевити као нови додатак нашој козметичкој торби. Зато ћемо погледати како данас направити козметику паметном.


Не брините о попустима

Акционе летке су далеко од тога да буду само за баке које имају времена за куповину. Нуди се у већини пословних ланаца и може се погледати за неколико минута на сајту продавнице. Не постоји лакши начин да сазнате да ли је ваш лијек управо смањио вашу омиљену крему. Ако сте члан Ает клуба, можете поставити администрацију летака и посебних догађаја директно на вашу е-пошту.
Мрежа Тета дрогерија нуди својим клијентима не само досљедно ниже цијене за одабране производе и класични акцијски флајер, већ и клупску картицу с којом попуст и даље расте. То је правило да лојални купац треба да буде размотрен. Само имате лојалну картицу (то је за свакога и може се купити у било којој продавници, али и из удобности дома преко интернета) и имате додатне погодности. Чланови клуба Ает имају право на наградну акцију за одређене ставке које су трајне и трајне. За то, специјалне попусте на одређене брендове, резервисане у највећем делу, могу да користе само "клаунови" и ови попусти могу ићи до 50%.
И то није све - од почетка 2017. године Премиум купони су промењени у Премиум попуст који се односи на све чланове Аета, чак и без активирања онлине налога.

Купите доказане производе

Ко од вас није купио производ и након неколико дана код куће открио да то није? Драги парфеми, шминке, или сенке за очи, чија боја није трајала много, а онда су вам дали пријатеља или још горе - дуги месеци увалили су се у ладицу да би завршили у кошари. Новац који се толико губи је највише потиштен.
Ако желите да испробате нови производ, али га не спалите није ништа лакше него да посетите посебан догађај. Овде ћете моћи да испробате производе на лицу места, да добијете узорке код куће и да сазнате шта желите да знате о производу. И зато не морате ићи у луксузни бутик са скупом марком козметике, већ само у вашој омиљеној дрогерији.
Тетка редовно организује догађаје на којима можете испробати нове и доказане стабљике својих омиљених козметичких брендова. Узмите пријатеља са собом и доживите куповину у дрогерији нешто другачије. И купујте да оставите само добар осећај да имате тачно оно што вам је потребно.
Наравно, тестери декоративне козметике и парфема, који се могу наћи током целе године у дрогерији.


Купујте мирно и намерно

Треба имати на уму да није увијек сретно што се акција или попуст односи управо на њен омиљени производ. Куповина нечег другог само зато што је јефтинија често се не плаћа. Више волите да чекате догађај и не бојте се да купите "на лагеру". У ормарићу за купатило не морате имати десет популарних крема и пет маскара, али ако свој омиљени производ добијете са пола попуста, куповина два производа дефинитивно се исплати.
Не оштећује претходно припремљену листу за куповину, коју можете само прегледати по полицама, изабрати одређене ставке без размишљања и тихо попити из шољице укусне кафе, коју као члан Аунт Цлуба добијате бесплатно. Реци, зар то није добра идеја?

Извор слике: Архива Аидс Друг Сторе и Фотолиа

Видео: Advantages of organic cosmetics (Новембар 2019).

Загрузка...