Лице

Права маскара за вас!

Продужава се или се згушњава. Да ли је то ваш једини критеријум да изаберете праву маскару? Онда прочитајте. Открићете да постоји безброј различитих четки, од којих се свака разликује у зависности од тога какав ћете ефекат добити на ваше алге. уметник Маибелине НИ и фризер. "Зависи од тога да ли имате кратку, густу, ретку, дугу или равну." А и какав ефекат желите постићи наношењем шминке. Ширење, добијање више алги, њихово згушњавање или само подржавање њиховог природног ефекта. "
У својој одлуци, њене очи нису мање важне. У принципу, правило је да ће мање четке са краћим чекињама (укључујући и оне силиконе) одговарати малим очима, а велика четка са обликовањем може издржати снажно око. Узмите у обзир да ли сте осетљиви и склони црвенилу, да ли сте алергични на кожне алергије или носите леће. У овом случају, потражите хипоалергенску маскару. "Постоји много козметичких компанија које производе мноштво маскара. Из личног и професионалног искуства знам да је њен избор заиста субјективан. Свако воли другу боју текстуре, другачији облик четке, или чак другу нијансу “, објашњава визажист.

Палета боја маскара је данас веома различита. Најпопуларније су још увијек црне или различите нијансе смеђе. Али ту су и плаве, љубичасте или екстремне златне или сребрне варијанте. Боја у маскари се разликује по конзистенцији. Неки могу бити кремасти са нијансом, други имају финији, гел састав. Умјетници додају и умјетну косу, која даје трепавицама пунину, или честице чађе које стварају тамну боју. Пунила могу да садрже и памук или састојке за негу, као што су колаген, ретка уља или кератин, и други.


За различите трепавице други кист

Маскара се према мишљењу умјетника шминке може једноставно подијелити на задебљање, истезање или комбинирање обоје, а затим нагласити природни учинак алги. У свакој групи постоје и водоотпорне варијанте. На први поглед, шминка се такође разликује у зависности од облика и величине четки.


Страигхт брусх

Класична и стандардна је равна четка са благо зашиљеним крајем. Тржиште је стабилно. Може да додаје алге у расутом стању, посебно ако има дебљу чекињу. Четкица са кратким чекињама је погодна за доње трепавице, ретке трепавице и фине трепавице на унутрашњим угловима. Посебно је погодна за жене које преферирају природну шминку и имају мале очи.


Конусна четка

Конични облик четкице је један од најчешћих. Конус маскара омогућава да се маскара наноси на кратке и фине трепавице у угловима ока. Одваја један од другог. Са њим ћете имати природнији изглед. Има сличан облик Ласх Сенсатионал Лусциоус од Маибеллине НИ, која такође обећава да ће доставити фине алге и волумен. Стварате утисак дубоких очију.

Цолоссал Спидер Еффецт Маибеллине ће вас претворити у ваше трепавице и створити ефекат паука. Захваљујући латексу, причвршћује се један за други.


Реборн брусх

Маскара са заобљеним четкама увек је првенствено намењена за ротирање равних алги док симулира њихов природни изглед. Такође се може прилагодити облику ока. То је пример 2000 Цалорие Цурвед од Мак Фацтор комбинујући спирални четкица са закривљењем.


Четка са микровањама

Са четкама опремљеним микроточком добијате чист, дефинисан изглед. Можете маскирати маску без љубљења морске траве.


Густа четка

Снажне, дебеле четкице ће додати волумен трепавицама. Можете га пронаћи на Фалсе Ласх Еффецт из Мак Фацтора. Има силиконску четку са густо размакнутим чекињама и обећава ефекат вештачких алги. Густе алге са запремином такође могу дочарати Волуме Миллион Ласхес Фатале би Л'Ореал. Има луксузну композицију са црним пигментима. Екцесс Волуме Мак Фацтор је такође двокомпонентан и сјајно сјајан.


Балл брусх

Четке у облику кугле гарантују вам да покријете готово сваки милиметар ваших алги маскаром. Осим тога, користе се и за бојење обрва. Четке за куглице или чекиње на врху четке су специјално дизајниране да олакшају свакоме, чак и најмањи морски трун. Пробајте вести из Мак Фацтора Фалсе Ласх Епиц.

Горе описани преглед и сортирање су заиста основни. У време иновација и открића у козметичкој индустрији, могло би се рећи да је свака маскара сада нешто јединствено или специфично. То је то Пусх Уп Драма Маибеллине Нев Иорк може се похвалити патентираном четком која производи нереалан волумен.

Видео: Mile Kitic - Bomba - Official Video 2012 (Јануар 2020).

Загрузка...