Тело

Сериес Беаути Баг, 3. део: "Лепа на активним празницима"

У претходним радовима показали смо шта да спакујемо у вашу торбу за лепоту за одмор на води и разгледање. Данас ћемо вам рећи шта се не може пропустити на активном одмору.

Беаути Баг сериес, парт 2: "Лепа на одмору"

Серија лепотне торбе, део 1: "Лепа по води"

Такви празници могу бити у облику крстарења јахтама, бициклистичких стаза или планинарења у планинама. У сваком случају, морат ћете комбинирати козметичке, хигијенске и често здравствене захтјеве. И још увек носите свој пртљаг сам - ово је скоро мајсторска лекција, даме!

1. Интимне салвете.

У утроби природе често не налазите ништа попут тоалета, а туш неће бити уобичајено искуство. Боље је за вашу интимну забаву да у овим временима користи нежне интимне салвете уместо тоалетног папира. Иста услуга ће бити обављена са марамицама за чишћење беба.

2. Спреј против крпеља.

Ви сигурно не желите сувенир као што је боррелиоза или енцефалитис. Набавите поуздану репеленту и обновите је током дана.

3. Квалитетна пинцета.

Ценит ћете га приликом уклањања чипа, крпеља, па чак и косе која је неочекивано проклијала на потпуно неприкладном мјесту.

4. Гел на браду и надражену кожу.

Инсекти су љети свеприсутни, а случај комараца или осипа је непријатан. Са гелом за хлађење можете смирити кожу и користити је за мање опекотине.

5. Крем или млеко са заштитним фактором.

У спортским активностима се не решава да ли је на сунцу или у хладу. Превентивно, користите формулацију вишег нивоа и не заборавите да је вратите чим се осјећате вртоглавом или натопљеном.

6. Хидратантни балзам за усне.

Високи спортски учинак узрокује више губитка воде у тијелу. Водите рачуна о режиму пијења, а осим тога, често трљате усне хидратантним балзамом. На уснама се прво може видети дехидрација.

7. Крем или гел за напете мишиће.

Иако се редовно бавите спортом годину дана, празник се залаже за рекордне перформансе. Болни мишићи ногу, руку или леђа узбуђују навечер. Ако је још вруће, масирајте га ментом, еукалиптусом или камфором. Ако су прилицно круте, посегните за емулзијом за загревање.

8. Блистер и фластери са абразијом.

Овај пут, можете се опремити различитим фластерима који се не користе само на петама, већ и на длановима, коленима или лактовима.

9. Уље чајевца.

Потребна је мала бочица, али за прву дезинфекцију ће заменити целу апотеку лакшим повредама. Убачена у мало воде за испирање замениће воду за испирање уста и са њом уљепшати неочекивану бубуљицу.

Видео: MINIMALISM SERIES. My Vegan and DIY Toiletry & Make-Up Bag (Октобар 2019).

Загрузка...