Тело

Беаути Баг сериес, парт 2: "Лепа на одмору"

У досадашњем раду питали смо се шта да радимо са јастучићима за љепоту. Данас ћемо погледати како да се присетимо обиласка града.

Серија лепотне торбе, део 1: "Лепа по води"

Сериес Беаути Баг, 3. део: "Лепа на активним празницима"

Није битно да ли ћете открити историјске или умјетничке споменике или локалну кухињу и културу у егзотичним дестинацијама. Сигурно желиш да будеш лепа тамо. Одаберите козметичку опрему паметно и економично. Уз сталне трансфере, немате места за резервне!

1. Рехидрациони спреј.

Често је термална вода у спреју, али се може заменити расхлађеном минералном водом. Наноси се преко шминке или креме за лице и деколте у било које време током дана. Ценит ћете га прије свега када изађете из авиона гдје има изузетно сухог зрака.

2. Гел за дезинфекцију руку.

Ту су и места где се не само пије, него и вода. Тада ћете цијенити згодан гел који само сише у вашим рукама, пустите да се осуши и руке су чисте.

3. Крема за лице са заштитним фактором.

То у великој мјери зависи од географске ширине коју ћете премјестити. Субтропи и тропи захтевају највиши фактор, јер Европљани не би могли да издрже такав прилив сунчеве светлости без заштите. Обиласци умерених градова могу се обавити са нижим фактором, али у сунчаним данима сигурно ћете ићи под СПФ 25.

4. Блистер фластери.

Не брините о квалитети или количини. Горући отворени стомак може да поквари утисак најлепших делова света.

5. Спреј за хлађење на ногама.

Видећете какво ће бити олакшање када будете читав дан на ногама.

6. Женска верзија швицарског ножа.

Укључује сићушне маказе за склапање, оштар мали нож, филе, мини пинцету и пластичну чачкалицу за зубе. Извући ће те из многих несигурних ситуација.

7. Ефективни антиперспирант.

Препоручујемо да га покушате унапријед у стресној ситуацији. На пример, током теста, на породичном путовању или сличној прилици. Напротив, изабрати неки мирис без мириса који спречава необично смрдљиве пазухе са неугледним мрљама на блузи или кошуљи. У светски познатом музеју или галерији нећете се осећати као неандерталац.

8. Шампон са регенератором 2 у 1.

Иако се фризерима не свиђа, ево изузетка. Два производа у једној бочици заузимају мало простора и за кратко време не чине превише штете вашој грива. По повратку кући, надокнадит ћеш то.

9. Балзам за усне у боји.

Чак и ако оставите сву своју шминку код куће, кушат ћете осунчани балзам с устима са текстуром и природним бојама. Осјећај женског самопоуздања се исплати.

Видео: The Secret World of Jeffree Star (Октобар 2019).

Загрузка...