Хаир

Стилинг путовања на кишу, вјетар и мраз

Да ли желите да ваша фризура траје упркос лошем времену? Изаберите праве производе који се уклапају у различите неповољне услове - други на киши, потпуно другачији у мразу, а други у ветровитим данима. На савет смо тражили фризера Аделу Драбкову.

Колико времена ти угрожава косу?

Знаш, ујутро, пазиш на шетњу, изађеш и после неког времена имаш предивну фризуру. Исправљена коса је наборана, напухана и надут, а након неког времена ваша грива изгледа као беживотна. Шта није у реду са твојом косом? "Неповољно време може учинити фризуру прилично" руменилом "и рђати целокупну косу. Углавном сува валовита коса у кремастој влази. Осим тога, мраз суши све типове косе, па се разбијају, израчунава фризер. Коса је њена имају негативан утицај Прелази из пренатрпаних просторија у хладноћу и назад (на пример, када циркулишете продавнице) - онда коса елецтрифи и летите неугодно. Срећом, постоји више начина за заштиту ваше косе и косе од лошег времена.

Лепа фризура чак и на киши

Свака врста косе утјече на влагу и кишно вријеме на другачији начин, али за сваки проблем постоји рјешење:
  • бријање косе: они ће вам помоћи против њега термофиксинг производа за обликовање, можеш их упознати са етикетом анти-фризз (на пример, лак за косу)
Уводни савет:
Против влаге и ломљивости, крените Снажно увучени спреј за косу са ефектом против коврчања Тафт Ултра Цонтрол или после гот2бе Спреадс агаинст фригхтенинг Ох мој гол!
  • Губитак косе: да ли ваша фризура губи свеукупну запремину, или вас не држи лукавим на мокром вуна на коси, увек постоји помоћ у форми запремине за косу (пене, гелови или креме за косу). Не заборавите их нанесите га на корене ваше косе!
Уводни савет:
Пре него што почнете да подешавате фризуру, прскајте корење Тафт Ултра Моуссе Волуме Фоам са степеном фиксације 4. Завршна фризура се може фиксирати по потреби Астрид Губитак косе.

Чак се и ветар не креће са њим

Сви су познати јесењи налети ветра - прелепа чешљана глава у секунди претвара се у чувено "врабро гнездо". Шта с тим? Адела Драбкова саветује: Користите дугодлаку косу са снажном оловком, косу са воском за косу.

Уводни савет:

Веома јака фиксација за дугу косу ће вам дати, на пример Веллафлек сјај за косу са сјајом, који има ознаку 5, највиши степен очвршћавања. Нанесите кратку косу Гарниер Фруцтис Стиле восак за дуготрајан сјај и фризуру са бамбусовим садржајем.

Не дозволите да вам мраз на коси

Јутарњи мраз или чак дневне температуре око нуле нису добре за вашу косу. На први поглед на први контакт, фризура не продире, већ излагање косе мразу повређује. "Најбоља заштита је покривала за главу", каже стручњак за лепу косу. Коса ће вам такође помоћи брига - маске за косу које их штите у дубини или различита уља за косу. " Препарати за обликовање не штите косу од мраза. мраз не користите гелове за обликовање за косу или друге препарате који садрже воду (нпр. са хидратантном кремом), " упозорава Аделу Драбкова и објашњава зашто: "Садржана вода би замрзнула косу и коса би се сломила и оштетила." Стога препоручујемо да носите стварно велики мраз капу или шешир са одговарајућим фризурама и вратите се на производе за обликовање све док не уклоните покривац за главу.

Видео: Suspense: My Dear Niece The Lucky Lady East Coast and West Coast (Јули 2019).