Тело

Проведите или трикове за чвршћи врат

Статус деколтеа је важна тема за многе жене. Понекад решава само чињеницу да природа није претрпела довољно пропорција, са повећањем година, али и чињеницом да груди губе снагу и боре, а појављују се и различите пигментне мрље на врату. Шта се дешава са овим? Жена обично има неке порођај и накнадно дојење, а поред тога, могу се почети манифестовати и гријеси младости, тј. Дугогодишње занемарене бриге и често нездрав животни стил. Резултат је танак, чврст, лишен груди и опуштене коже. Само кожа на врату и деколтеу захтевају много пажње. Веома је деликатна и поред тога током целе године сунчеве зраке. Стога губи еластичност и брже старење, а кључ за успоравање ових неизбјежних процеса је прије свега редовна њега.

Врат и деколте требају бити дио заједничког ритуала чишћења и тонирања, умјесто креме за лице, међутим, боље је користити један од оних дизајнираних за деколте - дизање и јачање. Осим тога, кожа мора бити довољно хидратизирана и храњена. Стога стручњаци препоручују да се најмање једном недељно наноси хранљива или хидратантна маска. Ако временске опције дозвољавају, добро је с времена на вријеме ићи на деколте у козметичком студију.
Наравно, употреба крема са заштитним фактором против сунца се елиминише или бар смањује ризик од пигментних мрља.

Грудњак је основа

  • Што се тиче саме дојке, њеног облика и величине, истина је да је то насљедни параметар. Правилно и редовно збрињавање, међутим, иде уз оно што је природно дато, нешто треба учинити. Прво, добро је сачувати кожу на грудима од непотребног напрезања. Ово се може избјећи ношењем добро уклапајућих грудњака који би се требали добро уклопити. Истина је да што је већи обим груди, што су шире нараменице, опсег грудњака мора бити довољно јак да носи тежину попрсја. Грудњак је посебно важан у спортовима гдје груди морају бити добро фиксиране.
  • Када спавате са стране, долази до истезања коже. Ако је боље, боље је спавати на леђима (наравно, када спавате, тешко вам је рећи у којем положају спавате - постоје и алати, као што је врло фини грудњак који фиксира облик попрсја чак и ноћу).
  • Треће: кожа на грудима пати од честих редуктивних дијета. За оне који први реагују на своје груди. Када тежина скочи, кожа се извлачи, а када се одмјери, груди могу бити чвршће. Ако се то чешће понавља, кожа губи еластичност.

Више трикова за чвршћи деколте

Попрсја и деколте такође користе масаже. Кружни кругови померају лимфу и помажу у искључивању коже. Други начин да одбраните свој буст је да имате хладан туш на крају сваког туширања. Препоручује се и алтернативни туш, који наизменично топли и хладни ток воде до груди, а затим је могуће ставити коцкице леда на груди. Ритуал побољшава циркулацију крви, кожа треба да буде флексибилнија и чвршћа.

Још један пут до чвршћег деколтеа је вежба. Само јачање не доводи до повећања попрсја, већ јача потпорне мишиће, што доводи до правилног држања. Поред тога, вежбе утичу на снагу и облик дојке. Да би се побољшали мишићи груди и леђа, пливање је добро, али велике пилатес вјежбе које се могу практицирати код куће. Само узмите комад тканине, држите га испред себе, истегнут до ширине рамена и раздвојите руке као да је предмет да га растргате. Исто тако, једноставан клик је веома ефикасан.

Режим пића и витамини

Са повећањем старости, производња женског хормона естрогена опада, што утиче на губитак масних јастука, који "могу" за величину и облик попрсја. Стога је препоручљиво повећати унос биљних естрогена и укључити храну у којој су присутни, као што су соја, пасуљ, грашак или различите врсте семена. Опште правило је: довољна количина пића и достава витамина. То ће користити целом телу, а не само деколтеу.

Специал цосметицс

Што се тиче поменуте козметике, као што је већ поменуто, постоји много производа посебно дизајнираних за деколте. Доступни су у дрогерији обогаћено млеко од различитих брендова као што су Дове или Нивеа. Бренд Л'Ореал нуди Аге Специалист комплексну крему за преобликовање лица, врата и деколтеа. Врло широк асортиман понуде је бренд Дермацол, који је развио посебну линију производа за обликовање и учвршћивање названу Ења. Серија се састоји од гелова за туширање, уља, спрејева, лосиона за тијело и крема. Оне су приступачне и ефикасне. Ења Пусх-уп крема за учвршћивање груди и деколтеа треба да помогне у јачању попрсја.