Лице

Суммер цамоуфлаге

Маске за лице могу створити кожу. Правилно одабрана маска помоћи ће да се кожа ослободи њених проблема, или барем ублажи. Које су маске за лице погодне за љето, како се носити с њима и што избјегавати? Дагмар Сцхварз, тренер бренда Ланцоме Цосметиц за Чешку Републику и Словачку, дао нам је неколико савјета и савјета.

Лети кожа је изложена сунчевој светлости, па често дехидрира. У том правцу, нам помажу хидратантне маске. Због топлог времена природно преферирамо светло и свеже текстуре. Одличан избор ноћних хидратантних маски на бази течности. Они су лагани, попут текстуре слични гелу, веома добро упијају, остављају свеж осјећај и кожа интензивно хидрира. Наношење на ноћ је најбоље јер се кожа интензивно регенерише ноћу. Избор одређене врсте маске овиси о индивидуалним потребама појединца. Иако увијек може бити интензивна хидратација са свјежом текстуром, састав варира према типу коже. Други бирају жену са осетљивом кожом која захтева смиривање, а неко други бира некога ко жели да разведри кожу и напуни дозу антиоксиданата.

Савети за исправну примену

Маска се увек наноси на очишћену кожу. Може се наносити или у већем слоју, оставити 10 минута и обрисати вишак марамицом или преко ноћи, као и наношењем ноћне креме.
Дио успјеха лежи у исправној примјени. Апликација одговара протоку лимфе.
Испробајте процедуру према нашој слици:
  1. Нанесите маску на чело и нагните га надоле.
  2. Избегавајте подручје око очију и наставите до вилице према имагинарним линијама приказаним на слици.
  3. На крају нанесите маску на Т-зону, усне, браду и врат.

Извор слике: Архива Ланцоме

Ту је и Маска за спавање. Влажи кожу за само 10 минута и лице је видљиво свјеже, опуштено, кожа омекшана. Може се користити на два начина. Или нанесите у танком слоју на очишћену кожу и пустите да ради преко ноћи. Друга могућност је да је користите у било ком тренутку као тренутну маску за хидратацију. Нанесите слој маске на очишћену кожу и оставите да одстоји 10 минута. Затим обришите или разбијте неискварени остатак. Препоручује се 2-3 пута недељно или према потребама клијента.

Када се наноси маска

Маскајте сваки пут када осетите да наша кожа то треба. Може се користити повремено ако желите да "оживите" кожу брзо, на пример пре вечерњих друштвених догађаја. Или ћемо га дати за ноћ, баш као што користимо ноћну крему. Зато радимо најбољу регенерацију у време када спавамо.
Наношење маске не зависи од тога да ли сте на одмору или сте се управо вратили. Зависи од стварних потреба наше коже. Међутим, важно је применити га само на очишћени тен.
Најчешће грешке при коришћењу маске за лице
  • Никада не додирујемо маску директно прстима. Тако да прљавштина улази у њу. Идеално је користити чисту лопатицу или четку за директно наношење маске.
  • Маску не дамо у подручје око очију, она одмах иритира очи.
  • Када се нанесе, не заборављамо на врат, његову кожу, маску и лице.
  • Никада не правимо маску за нечисту кожу. Активне супстанце маске немају шансу да продру у кожу.

Уводна фотографија извора: Фотолиа

Видео: Best Camo in COD WW2 Summer Dreaming plus New Weapon Epic Automaton The Fixer (Новембар 2019).

Загрузка...