Тело

Лед (н) маникир

Уживајте у зимској сезони са елегантним маникиром. Хладно је, али то не значи да ваше окружење не гледа у њено срце. Шта кажеш на то? Дизајнерица ноктију, Вероника Пероутова, учинит ће те прикладном.

Кул као лед

То је управо маникир две нијансе плаве боје и занимљиве детаље о наил арту. „Прво изаберите одговарајуће нијансе плаве. Један лак за одабир мат, а други за свјетлуцање, или добити увид у обичан. Ставите два прста на сваку руку бљештавим лаком и три тупа и оставите да се осуши. Онда на једном од досадних ноктију Користите лак за нокте да бисте направили шаблон, објашњава стручњак. Ако желите да пробате налепнице за нокте, молимо вас да то учините самолепљиви отисци Дива & Нице Цосметицс. Можете бирати између мноштва узорака, тако да ваш маникир може бити различит сваки пут.

У сјају пахуљица

Друга наил арт нема плаву боју, али сјаји као комади леда или пахуље на сунцу. "Основа је, као и код сваког маникира, савршено прилагођене нокте. Онда их примени лак у ружичастој боји, онај за француски маникир. Нека се осуши и онда на предњу половину сваког нокта примени љепило за нокте или безбојни лак а напуните малу количину сјаја. Поново, сачекајте да се све осуши, " саветује стручњак.

Нека живи црно!

Волите ли тамне боје или само желите да погледате друге? Кладите се на црну боју која одговара вечерњем корпоративном догађају, као и на лопту. Основа је један мат лак и други са хромираним ефектом, али обоје исти тон боје. Цреате он један од ноктију асиметричних шара и фиксира их безбојним лаком. Можете поново користити печат, или се лепо играјте и забодите нокат са појединачним сјајним деловима. У овом другом случају увек нанесите део нокта љепило за нокте, или безбојни лак, и покрити глиттер. Поновите ову процедуру док не добијете цијели нокат. Нека се добро осуши, " каже стручњак.
Уводни савет:
Уверите се да се ваш маникир заиста издваја, бринете о ноктима и редовно им обезбеђујете хранљиве материје. Можете пробати Салли Хансен његујућа њега за еластичне и здраве ноктесадржи екстракт зеленог чаја и бамбуса. Помажу вашим ноктима да се одупру фисији и лому.

Видео: Led 2017 - Ruski film sa prevodom (Новембар 2019).

Загрузка...