Лице

Серија обрва, 2. део: Магија са обрвама

Зар нисте задовољни својим обрвама? Или не знате како се носити с њим? Увек постоји нешто са тим! Покупили смо хрпу корисних савјета за вас - и можда ћете се запитати како обрве могу претворити цјелокупни изглед. Пробајте и погледајте.

Гледајте серију, 1. дио: Јуст а Дирт!

Основни савети

Не мијењајте облик обрва снажно. Природа је мудра и свако има облик који се највише уклапа у његово лице. Уклоните само вишак косе која расте изван главног лука, или изнад носа између очију. Покушајте да обрве обликујете само са доње стране. Риповање са врха је ризично јер може врло неприродно промијенити облик. Косу вуците само оштрим пинцетом. То ће олакшати ваш рад, коса неће склизнути и спријечити непотребно повећану иритацију коже. Пре него што почнете, обрве су прикладне брусх тхроугхда добро види његов облик. Окрените кажипрст са коже на месту третмана и откините длаке у правцу њиховог раста.

Шминка

Ако је потребно, можда имате мало обрва истакните или додајте или оловку за обрве или сенку у нијансу обрва. Оловка за обрве је понекад теже изабрати. Ако је веома мекана и довољно пигментирана, резултат је веома неваљао, неприродно обрва. Изаберите боље тврде оловке за обрве са нижом пигментацијом и наравно запамтите да оловку треба очистити пре употребе. Идеалан помагач за бојење обрва је сенка и четкица која боље коригује количину боје која се наноси на обрве. Такође можете прецизније постићи жељени коначни облик.

Фикатион

На крају четком обришите чело и укочите облик. Имате више опција. Можете покушати различити гелови или восак на обрвама, или чак мало лак за косу. Користан трик је употреба прозирне маскаре, која косу чини равном и тврдом. Само пазите на количину да бисте избегли непотребно кварење боје!

Трајна шминка

Баш као што можете тетовирати линије ока или контуру око усана, могуће је да су ваше обрве истакнуте или чак наглашене. Међутим, пре него што се одлучите за ову методу имајте на уму. Појединачни салони се не могу разликовати само по квалитету стручњака, већ иу значајним скоковима цијена. Ово је инвестиција у хиљадама круна. И баш као нормална тетоважа, касније није лако ријешити се апликације. Пазите да одабрана боја буде што ближа боји трепавица и природној боји косе.

Можете прочитати о томе како да згуснете обрве овде.

Гледајте серију, 1. дио: Јуст а Дирт!

Извор слике: Фотолиа

Видео: Zadruga 2 - Gagi o svojim obrvama - . (Октобар 2019).

Загрузка...