Лице

Колико дуго козметика ради?

Време је брзо и нема времена. Жене такође чекају брза чуда из њихове бриге. Која козметика ради одмах и треба да сачека неколико недеља за прве резултате?

ПОИНТС:

Стручњаци као и козметичке марке измишљају производе који сада раде - када их примијените, кожа ће бити глаткија, глаткија, лијепа. Нећете моћи да се бринете о томе до осам сати!

У року од 1 минута:

> Основне базе

Глатке, невидљиве поре и боре, уједињени мат тен, још светлији и глаткији? Ево како темељне базе раде под маке-упом. Наносе се на већ третирано лице пре наношења шминке, што ће бити боље и дуже за одржавање. Резултат са базама испод шминке је видљив чак и када га наносите - кожа се мења. То је због састава производа - они садрже специјалне силиконске честице, које површина коже је глаткакао и оптички пигменти који се окрећу рефлектују светлост. Тако кожа је оптички лепша и префињенија.

> Креме за замућивање

Исто тако, такозване "мутне креме". Могло би се тако рећи су комбинација бриге и основне базе. Намењене су женама које немају времена да направе или не воле приказати. Блур креме тренутно заглађује боре, савјетује поре, несавршености и уморну кожу. Међутим, морате се ослонити на чињеницу да ако желите да имате здраву кожу у добром стању и борите се против бора, то је њихов ефекат је донекле краткотрајан.

> Креме ББ и ЦЦ

Тренд савршене коже дошао нам је из Азије гдје жене воле тзв. Креме ББ и ЦЦ. ББ креме одређена је млађа кожа и они се удружују у себи хидратантна нега, унификација, сјај и УВ заштита. У једном кораку одмах имате све што вам је потребно. ЦЦ креме они су за жене после тридесет, јер већ осим хидратације такође се боре против бора, имају већу покривеност и обезбеђују корекцију боје коже - тако су пигментација и проширене вене невидљиве. Опет, довољно је да се примени и ефекат је тренутан.

У року од 10 минута:

> Маске

Тако маска за кожу може да функционише овакои. Идеално је ако јесте нанесите га на чисто и чисто лице. Могу да додају воду у кожу, регенеришу кожу и додају "запремину" старијој кожи - као што је маска у врећи Еллие Хиалурон Боост. Али постоје и такви, на пример салвете или маске, које можете применити на ваше лице. Добро је ако идете право на забаву или позориште, на пример, и морате изгледати свеже и лепо. Они раде на исти начин закрпе испод очију, које се користе као маске за очи.

За 8 сати:

> Нигхтмарес

Видјет ћете велики учинак у ноћи на врло модеран Слеепинг маск, такозвана маска за спавање. За разлику од класичних ноћних крема ради интензивније и дубље. Вечер је довољна да се нанесе на очишћену и необичну кожу, а ујутро ћете бити замењени - кожа ће сјајити здравље, биће глатка и деликатна.

ШТА МОРАТЕ ПИТАТИ

Брига о експресији је велика и брза, али сваки новчић има и двије стране. Да би кожа била у доброј форми и дуго изгледала здраво, само "тренутна нега" неће помоћи. Зашто? Опоравак коже се одвија циклично и траје око 28 дана. Код старије коже траје дуже, око 6 недеља, а слојеви коже и коже се стално обнављају, каже Јана Петракова, козметичарка и власник салона Корунка.


28 дана неге:

> Серум

Серум коже веома су важни - јесте концентрирана брига, која је допуњена кремама и чак повећава њихов ефекат. "Данас су врло популарни серуми и хијалуронска киселина, колаген и друге активне супстанце" каже Јана Петракова, која сама користи ове производе у козметичким третманима са својим клијентима и клијентима.

> Дневне креме

Иако се може чинити да је ваша кожа глатка након прве употребе креме, потребно је чекати резултат око мјесец дана. Тек тада ће кожа користити све предности и активне састојке против бора. Допуњен са помлађеним састојцима је, на пример, крема против бора Л'Ореал Парис Ревиталифт Ласер Кс3.

> Ноћне креме

Према Јана Петракова, међутим, најбржа подела ћелија у кожи јавља се између 23:00 и 2:00 ујутростога је ноћна њега посебно важна када се кожа регенерише. Веома ефикасна супстанца против бора је цоензиме К10, који користи бренд у својој зимзеленој линији НИВЕА, као што је у Ноћна крема против бора К10 плус.

Видео: Kozmetika i parfemi nas legalno truju, jer država ne radi svoj posao! (Септембар 2019).