Хаир

Желите да се промените? Пробајте просути, исећи и шарене игре!

Да ли вам се свиђа коса на крају лета? Желите ли да се промените, али нисте ли присталице радикалних решења? Уз стручњака за косу Маркета Карваи научит ћете како лако можете оживјети свој изглед.Приликом одабира косе, увек можете бирати између неколико опција. Желите ли задржати боју, или волите експериментисати и не спречавате брже прање? Прва опција укључује бојење сталним или полутрајним бојама,“ каже стручњак. "Боја се може мало промијенити након неког времена због вањских утјецаја, али продире дубоко у структуру косе, замјењујући природни пигмент косе," наставља. "Напротив полутрајне боје боје које се неко време испиру из њихове косе, " додаје он. Скоро свако прање им је познато, након неког времена потпуно ће нестати. Такве боје се називају изљевима, а фризери су дословно сјајан.

Нова енергија за косу са преливом

Прелив може истакнути или умањити жељену боју ваше косе, и дати вам нову искру. Али он може учинити много више. "Доња површина косе, и коса је тако здравија и сјајнија, " објашњава Маркета. Поготово ако имате плаву косу, треба је пратити наношење прељева након сваког избјељивања ублажава оштећење косе услед обезбојења и дајте им лепши тон. Осим тога, фризер може да потисне и жуте нијансе које су сунце засијале током лета.

"Коса се облачи само неко вријеме и не мијења цијелу структуру. Постепено и равномјерно издисање, жене не морају бринути о ружним мирисима. Експериментисање је много боље од дуготрајних боја, јер коса тежи много мање. Његова коса чини је здравијом и сјајнијом, додаје стилиста. Погоднији је за оживљавање боје, па је стога погодан за различито тонирање косе. Фризура добија леп, деликатан, шарен додир.

Цроппинг

Не желите много да мењате дужину ваше косе, али било каква промена би вам користила? Ако имате пуно на земљи, скратите барем перајекоји ће дефинитивно имати ову процедуру након дужег периода излагање сунцу и морској води ће цијенити.

Храбрије даме могу мислити горе прекршај, шта год, шта год да је, стварно је добро за сваку жену. Има много облика и свако може изабрати ону која јој одговара. Поред тога офина може чинити чуда са обликом његовог лица. Ако постоји потреба да се негде нађе неко место да би лице изгледало симетричније, то је прави избор. Без обзира на свеукупно оживљавање фризуре, а тиме и цјелокупног изгледа. Офина је мала промјена која чини велику разлику.

Цонтоуринг

Не осећате превелику промену боје, али желите мало да вам фризура да се оживи и обликује? Онда се кладите контура косе. Ово је веома благо осветљење нити око лица. Игра лакших и тамнијих нити ће изразити израз. Паметан избор осветљених нити је чак могуће обликују црте лица и ближе жељеном стандарду савршенства, тј. овалном типу лица. Поред тога, фризура је минимална. То је идеална трансформација до краја љета која ће подићи укупан изглед и осјећај себе.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Jovan Perisic - Nikad se promeniti necu - Audio 2007 HD (Јун 2019).