Лице

Имате ли мешану кожу? Чувајте је чак и зими!

Ако патите од сувих лица и масне Т-зоне, или носа, чела и браде, ви сте власник такозване мјешовите коже. Ово захтева посебну бригу, посебно сада у зимском периоду. Шта кажеш на то? Козметика Рената Била "Крижање" проблематичне и нормалне коже можда на први поглед изгледа да је то прва опција, али два типа коже у тако малом простору као што је лице, логично значе повећане потребе за бригом. Очистите, али не гасите, влажите, али не узимајте поре ... Није баш лако, а жене са мешовитом кожом често изгледају помало као паметни бјегунац. Када се дода зимској сезони, што је наравно захтјевно за све типове коже, потребно је водити бригу о мјешовитој кожи. Кожа је изложена температурним промјенама зими и изазвати ове разлике осећај напетости, печења и на сувим местима, углавном на образима, могу да формирају пахуљице. Препоручује се повећана дехидрација хидратантне креме, али само за ноћ. За тај дан кожа је потребна углавном хране,“ објашњава стручњак. Који производи су погодни за зимску негу коже?

Одаберите своју кожу најбоље

"Требамо изабрати за мешовиту кожу." не-поресант крема која помаже кожи да се смири и испоручује велики део исхране. Најбоље је изабрати креме са етикетомнајбоље их је савјетовати на властитој кожи. Они су такође погодни витамина А, Е и Ц производа. И важно, наравно довољан режим пијења,“ објашњава стручњак. Са истом пажњом треба да се приближите Избор украсних средстава. За мешану кожу, а не за шминкање баца пену или млеко. Пробајте, на пример Еллие Моистуризинг Лотион са бадемовим уљем, витамином А, Е, Ц и пантенолом, који ефикасно чисти, регенерише и хидрира кожу.

И опет, хидратација ...

Важну улогу хидратација коже чујете око себе данас и свакодневно, без обзира на тип коже. Међутим, у мешовитој води, хидратација зими је веома важна, јер изненадне промене температуре и влажности ваздуха могу да направе добру боре са вашом кожом и на други начин Већа Т-зона тежи сувој и неугодној напетости. Тако за зиму одаберите производе са високо хидратантним састојцимакао што је хијалуронска киселина, карите маслац или витамин А. Поред тога, ово последње је међу ефикасни антиоксидантикоје не би требало да штедите зими. Они се понашају као одличнизаштитни штит од неповољних временских услова, смога итд.

Шта избећи?

Сада знате шта користити производи за негу коже. Међутим, сами производи неће вас спасити ако јесте прављење грешака које су најчешћи стручњак за зимску негу зиме:
  • Лоша употреба крема: од споља до затвореног простора и назад и промјеном температуре, кожа се исушује, а тиме и многе жене мисле да се њихов тип коже промијенио; дакле, допиру до суве коже, која ће, наравно, бити спријечена већим сушењем или већим бубуљицама.
  • Коришћење мале или превелике количине креме: дневна крема се даје као разумна количина лешника, величина кикирикија и крема за тело су тада индивидуалне.
  • Недовољна заштита или заштита коже од УВ зрака, поготово ако идете на скијање на планине.
  • Недостаје третман руку и усана, не само за жене са мешовитом кожом.

Видео: Briselski sporazum Velika Izdaja (Септембар 2019).