Лице

Магнетне алге: лет или велики потез?

Магнетне алге нису нове на тржишту. Ипак, има много жена које немају појма о свом постојању. Да ли је то зато што није корисно, или је њихова чаролија до сада откривена? Погледајмо изблиза ову контроверзну тему.

Као што име сугерише, јесте вештачки келп на принципу микромагнета. Међутим, за њихову примену није потребна адхезив као код класичних налепница. Алге се састоје од најмање два дела, која садрже неколико магнетне траке. Један део је везан за природне алге изнад, а други за дно. Захваљујући снази магнетних трака, вештачке алге ће се скупити како би створиле додатни слој алги. Ефекат је брз и слично као код лепкова. Да ли стварно функционише тако лако?

Бајка о лепом изгледу у секунди

Према пиониру магнетних вештачких алги, Кати Стока, коју је изумила у Мајамију 2014. године, је лака. Пало јој је на памет да једног дана под тушем помисли да није имала довољно времена да јој разнесе косу, а истовремено је могла да стави вештачку алги. У том тренутку она је одмахнула главом: "Употреба вештачких алги би требала бити лака - као што је стављање и скидање прстена или сата".

Зашто тестирати магнетне алге?

  • задржаће ти очни капак, чак и ако се напијеш,
  • нити падају у захтевној физичкој активности,
  • можете у њима уживајте у дугачком туширању,
  • избегавајте лепљење, који могу оштетити природне алге или кожу или опећи очи,
  • ако се добро бринеш о њима, траје много пута дуже него адхезивне алге,
  • то може бити значајно штеди време на апликацији у односу на лепљиве трепавице.

Који су недостаци?

  • За многе произвођаче, све је у томе висока цена,
  • посебно са дугим пругама може постати изазов апликације, којима бројни ентузијасти не обесхрабрују,
  • магнетна трака је приметнија него траке са лепљивим трепавицама, препоручљиво је додати шминку да маскирате траку црна ока.

Типови магнетних алги

Коју врсту магнетних алги одаберете је цијели резултат, и да ли волите или покварите овај мирис љепоте. Као и обично, опција је више - као код лепљивих трепавица. Они су направљени алге као цјелину и алге за згушњавање ивице ока. Што је краћи тракада ћете се пријавити, ово ће олакшати апликацију. Дакле, ако ћете по први пут испробати магнетне алге, они ће бити сигурни за вас кратке трепавице бољи избор.

Уводни савет:
Можете добити краће магнетне алге у две варијанте. Артифициал Магиц Алгае ессенце Ласх Он Ласх Офф 01 множите волумен и варијанта 02 она ће лијепо проширити трепавице.


Како их кривите?

Већ се наносе на маскару лацед алгае. Сваки произвођач има своје инструкције које треба да пратите. То је нормално фирст бент горње алге, који су у кораку 2 поправите их нижим алгама. Такође може ићи уназад. Трик је за тебе увек ставите магнет директно на други магнет. Избегавајте пребацивање алги на погрешну позицију држећи горње трепавице док не дођете до дна. Алге се наносе ручно или специјални апликатори. Ако манипулишете пинцетом, може се целокупан процес компликовати, јер ће магнет на алгама расти више произвољно него други део алги.


Шта можете очекивати од пакета?

Магнетне алге се испоручују у специјална амбалажа са магнетним дномгде се сваки део алги смешта одвојено иу исто стање треба вратити након употребе. Неки пакети такође укључују специјални магнетни апликатори, на које стављате доње и горње трепавице истовремено. Нанети апликатор на око око природних алги и једноставно просути према вама.

Проблеми са апликацијом

Подешавање магнетних трепавица није тако једноставно као и са лепљивим трепавицама, где их лако можете исећи обрезивањем ивица ако су предуге. За магнетне алге, овај начин подешавања није могућ због постављања магнета. Ако исечете магнет, алге неће издржати. Још један чест проблем са апликацијом је тај алге су секвенцијално далеко изван корена алги, они су видљиви на трепавицама и цијели резултат је непримјењив. Једино решење за рутину. Ако не желите да носите магнетне алге, без тренинга не можете то учинити.


Уклањање магнетних алги

Магнетне алге држе довољно чврсто да не би морале да се носе са њима током дана. То може бити мали проблем уклањања. Келп је важан не бацај прсте, јер бисте могли случајно да растргате своје драгоцене природне алге. Магнети морају бити одвојени један од другог, и тако поништити привлачну силу коју имају једни на друге. Најбољи начин је магнет да лагано трља прсте, мало као решавање хране.


Пресуда?

Није могуће уопштено утврдити да ли ова козметичка помоћ функционише или је то одбачени новац. Увијек овиси о специфичном производу и вјештини и устрајности самог власника. Ако не можете замислити дан без вештачких алги и волите изазове, можда је то прави производ за вас. Да ли сте икада пробали магнетне алге или сте спремни? Који су ваши тајни трикови у кориштењу?

Видео: SCP-093 Red Sea Object. Euclid class. portal extradimensional artifact stone scp (Септембар 2019).