Хаир

Фризуре за неколико минута: Восак, гел, прах или паста?

Желите ли знати које су основне фризуре за стилинг и како вам могу помоћи? Фокусирали смо се на специјалитете за косу као што су восак, прах, гел и паста за обликовање. Изаберите производ који најбоље одговара вашој фризури и почните да радите на креативном стилу!

1. Пудер за косу - мега потицај!

У прашкастом стању има више производа који могу направити неколико ствари - може се користити као сухи шампон или обојени прах који паметно маскира неугодне мирисе. Углавном, међутим, пудер за косу је углавном задатак да изравнате косу по запремини.

Шта још може:

 • додаје мат изглед и израженију текстуру косе,
 • подизање косе од корена,
 • гарантује дуготрајност,
 • борба против губитка косе,
 • пружиће њежну и меку косу са додатним сатима славе.

Уводни савет:
За волумен који се може дисати, рецимо, рецимо Сцхварзкопф гот2б Повдер'фул пудер за косу.


Како радити с њом

Увек имај пудер за косу ставите га у руке - видећете адекватну количину лака за косу. Затим раширите прашак преко корена екстра волумена и користите прсте да бисте косу направили.


2. Гел за косу - фиксација преко злата!

Није потребно замислити - свако ће увести нешто испод гела за косу. Пазите, међутим, на постојаност и чврстоћу фиксације! Ова два својства су кључна за коначни резултат. Пратите конзистенцију када желите да подесите равну или коврчаву косу, да бисте осигурали фризуру, пуноћу, мокар изглед, везивање косе, итд. Гел за косу се углавном користи обликовање а ојачање кратких фризура, али иде и са њим да подцртате дефиницију таласа или добро изгладити косу.

Шта још може:

 • омиљено за стварање ефекта мокре косе,
 • За ефекат влажности, зграбите посебан "мокри ефекат"
 • за додатну издржљивост и талас, испробајте га Велла Стилинг Хаир Гел Схоцквавес са највећим степеном фиксације - 5 и 6.

Како радити с њом

Гел се може наносити на суву или влажну косу. Не користите превише, тако да ваша коса не би победила тежину гела, додајте производ постепено. Ако сте заинтересовани додатно учвршћивање фризуренакон наношења гела коса и даље пуши у сушилу за косу. Топли ваздух активира способност да се поправи и коса се не помера на вашој глави.


3. Восак за косу - ултра корист!

Восак за косу има чврсту конзистенцију и дизајниран је за обликовање косе. Можеш га усавршити Слицк боје, али и лабаве неуредне фризуре.

Шта још може:

 • даје волумен, сјај, па чак и бригу за косу,
 • штити их од сушења и смањује ломљивост,
 • погодан је за све типове косе, али Коса без сушења ће извући највише из ње. Тржиште је доступно чак иу текућем облику - нуди га Тони & Гуи Лак за косу за обликовање Вака.

Како радити с њом

У употреби је сличан гелу, али коса се након наношења не стврдњава, напротив, остају меки. Дакле, ако вам се не свиђа осјећај тврде косе, то је бољи избор за вас. Примјењује се на сувој или влажној коси. Пре него што се нанесе на косу, тешко је конзистентно обришите у рукама, чија топлина доводи до топлоте воска и његовог отапања, онда је спреман за употребу. Облик без граница! Само уради то избегавајте трошење тако да ваша коса не масти. Само одаберите малу количину на дохват руке, чак иу случају дуге косе! Користите лак за косу само да бисте ошишали или побољшали дојам вуне. Не заборави то немојте се косити, али мораш их опрати.


4. Пасте за обликовање косе - бескрајна креативност!

Стајлинг / паста за обликовање / гума / глина - имена под којима сте открили да је овај стилинг производ читав домаћин. А имовина са којом су та имена повезана су још више. Производ по имену јасно указује шта то значи Помаже обликовати фризуру. Има слична својства и користи се као восак за косу, али са различитом конзистенцијом, бојом и мирисом.

Шта још може:

 • служи за завршну фризуру,
 • да истакне структуру косе,
 • на опште оживљавање динамике,
 • за мушкарце и жене - наглашава фризуру, ствара неуредну фризуру или савршено глатко косу.

Како радити с њом

Користи се у сувој коси. Узмите малу количину прстима и рашири се у твојим рукама. У зависности од фризуре коју желите да направите, примените или на појединачне нити или на целу дужину кратке косе. Играјте се са нејасним изгледом и препустите се вртлогу креативности косе!

Видео: Our Miss Brooks: Easter Egg Dye Tape Recorder School Band (Јун 2019).