Лице

Научите да носите вештачки келп!

Да ли желите да се засјените густим, необјашњивим алгама? Пробајте једнократну умјетну алгу! Саветујемо вас како да изаберете праве и како да их примените, тачно према серији визажистице Луцие Гибодова Хрушкова.

Где носити?

Запамтите, вештачке алге за једнократну употребу су изузетне, препознатљиве и дефинитивне није погодан за свакодневну употребу. "Учини их повременом афером, па их бирај." радије за свечане или изузетне прилике, као што је фотографирање, рођендан, вјенчање, " Луциа Гибодова Хрушкова препоручује. "Они ће у великој мери нагласити њихове очи, али само када се то уради како треба и за адекватну прилику."


Шта изабрати?

Пре него што зарадите новац за вештачке алге, чак и ако изгледају у кутији најлепше, да размотре да ли испуњавају ове захтеве, који су важни стручњаку:
  • мање је више: потребно је бити самокритичан и не узети екстремно дуге и густе алге,
  • облик очију: потребно је да схватите облик вашег ока - да ли спољна ивица пада или је подигнута
  • пластични лепак (тзв. "стринг"): овај део, на коме је келп сам фиксиран, не би требало да буде прејак, јер изгледа неприродно и не држи се добро на оку - идеал је што је могуће тањи (као код косе или 2-3 косе)
  • мекоћа вештачких алги: могуће је то открити успут, али није могуће да се спакује у радњи, тако да морате доћи само из онога што видите, од тога колико је танак конопац,
  • дужина низа: у зависности од дужине вашег поклопца, такође изаберите дужину алги, односно дужину жице на којој држе трепавице,
  • дужина алги: што су дуже алге неправилно обликоване, изгледат ће природније и дуже.
Савет стручњака:
Што више ока падне, алге су краће и оне које су краће (2 мм) на ивици, дуже (4 мм) и краће (2 мм) на спољној ивици. Исте дугачке трепавице су за забаву, карневал или друге ексцентричне прилике и не уклапају се у падну капу (чини је тужнијом).


Како правилно применити вештачки келп?

Не смијете носити умјетне алге јер се плашите њихових примјена. Али са мало навике можете то да решите. Можете изабрати између две врсте алги - одвојите мале чуперке које се држе између сопствених алги које га згушњавају, или трепавице на цео поклопац који се држе за сопствене трепавице. Сваки тип апликације има свој приступ.


Алге на целој капи

1. Аппли
Прво, направите целу планирану шминку, укључујући и израду сопствених маскара. Тек тада нанети вештачке алге.

2. Само на сувом поклопцу!
Немојте наносити креме, серуме или друге влажне производе прије наношења умјетних алги. Увек држите келп само сувим (глатким) поклопцем.
3. Из кутије
Отворите кутију, њежно ухватите прсте и благо одлепите вањски дио подлоге. Не приморајте га да не веже траку.

5. Покушајте
Понесите вештачке алге у своје прсте или пинцете у средини, затворите око испред огледала, поставите морску трску на поклопац прво према унутрашњем делу и постепено према спољашњој ивици ока, а преостали део жице - леве трепавице на левом оку, десно на десној страни у кутији). Проверите да дужина низа одговара дужини вашег поклопца. Ако не, пресећи вишак вањског дијела алги (никада унутра!).
6. Бондинг
Припремите љепило из амбалаже (штап прекривен бијелом или црном текућином, који тада постаје прозиран). У једној руци, држите келп иза уређаја (иза "длакавог" дијела) у пинцету и лагано трљајте жице изнутра. Побрините се да љепило не дође између трепавица. Идите до огледала и савијте што је могуће више очију (на пример, много погните главу). Држите пинцету у средини трепавица, повуците поклопац у гримасу као да се питате. Причврстите трепавице на средину поклопца, а затим прсте прекријте унутрашњост трепавица у унутрашњи угао ока. Затим отпустите пинцету, ослободите је од алги и померите се до спољашње ивице, а пинцету затегните келп до поклопца. Коначно, прстима лагано притисните кољена на поклопац.
7. Проверите
Не сме бити јаз између вештачких алги и ваших, не може се видети кожа - у супротном, изнад вас ће бити два реда алги, што није ни пожељно ни естетско. Ако се формира јаз, уклоните алге и љепило поново исправно док се љепило не намочи.

Харсх алгае

Пинцете се лијепе на вањску ивицу - најдужу на рубу између њихових горњих трепавица. У ствари, згусавате своје природне алге. Почетак је исти, само када је лепљење различито:
1. Схуффле
Измијешајте један труп десно, један лијево око да бисте постигли симетрично задебљање алги. Причврстите их љепилом као и цијеле алге.
2. Неједнака дужина алги
Што су ближе унутрашњем углу, то су крађе. Ово ствара веома природан изглед који се дешава.

Како уклонити умјетне алге?

Најмање прије спавања увијек је потребно правилно га уклонити, као и уклонити умјетне алге. Алге се прво уклањају из шминке. Пошто нису запрљане маскара, нема потребе да их бацате у дезодоранс. Клизно механички, благо:
  • између кажипрста и палца, ухватите вањски обод и лагано га замахните док се алге не одвоје од вашег,
  • повуците према унутрашњем углу, благо куцање на кожи је нормално,
  • љепило за кожу или кожа не штети вашој кожи, али препоручујемо да то радите њежно и са осјећајем.
  • ако су трепавице заиста добре, онда уклоните љепило једном руком морске траве иза длакавог дијела и уклоните комаде љепила са конопца другом руком - трепавице су затим поново употребљиве; вратите га у кутију, не бацајте лепак и поново га користите.


Проблеми? Они имају решење!

1. Трепавице не желе да се држе
Вероватно си дао много лепка. Морате му дати само мало мање (на пример, 4 тачке које се протежу до целе жице) да бисте се брзо охладили.

2. Залепио сам своје вештачке и сопствене трепавице себи!
Ако вам се чини да се држите спољне ивице горње и ваше доње алге, немојте паничити! Одвојите горње и доње трепавице и уклоните мало љепила.

3. Унутрашњи угао трепавица је ослобођен
Након наношења, кожа се опонаша, па је потребно посматрати унутрашњи угао коже да би се уклонио. Ако је још увек код куће, припремите целу келп у припреми, ставите је натраг на поклопац тако да напустите унутрашњу страну и изрежете је. Када је ван куће или у акцији, држите маникирне маказе и нежно изрежите вишак алги изнутра.


Савет за шминку:
Маке-уп уметник је поделио наш трик са нама како да се креативно понашамо према алгама: Вештачке трепавице из продавнице више воле и направићу два из једне морске травекоји придајем средњем делу најдужим трепавицама на спољашњој ивици ока. Изгледа природније и мало њих то зна. "

Видео: The Great Gildersleeve: The Manganese Mine Testimonial Dinner for Judge The Sneezes (Септембар 2019).