Лице

Пробудите кожу са кисеоником!

Кисеоник може значајно освежити кожу, али и оштетити је, у зависности од тога како га примењујемо. Саветујемо вам који начин коришћења ће вам користити и приступити пажљиво.Да ли вам се свиђа како ваша кожа изгледа свежа, опуштена и природна у неким активностима на отвореном? То је то израженији проток крви и оксигенација цијелог тијела, укључујући и кожу. "Међутим, морамо схватити да у сваком метаболичком процесу, тј при дисању се формирају такозвани слободни радикаликоји у великом броју негативно утичу на ћелије људског организма и узрокују њихову деградацију. Вани је као старење, " каже Ива Долечкова, Пх.Д., шеф одјела за истраживање и развој компаније Цонтипро за Анти-Агинг Ацтивес. Међутим, под нормалним условима, слободни радикали у телу се брзо уклањају из тела, а негативни утицај је значајан само када се јављају негативни спољни утицаји или патолошки процеси.

Остани на отвореном

Најздравији начин да се тело безбедно оксидује је редован боравак на свежем ваздухуповезане са физичком активношћу. Ако можете, спорт ако није из неког разлога, идите у шетњу околином. Али не заборавите заштитите кожу козметичким производима према тренутном времену, како против сунчевих зрака, тако и од вјетра или мраза.
Уводни савет:
На пример, пробајте низ производа за негу коже НИВЕА Урбан Скин Дефенсекоја штити кожу од негативних ефеката који угрожавају нашу кожу у градовима или индустријским агломерацијама.

Козметика

Међу новим трендовима у анти-аге козметици је такође укључивање витамина Ц у препарате, који подстичу оксигенацију коже. Витамин Ц као снажан антиоксидант помаже у уклањању слободних радикала и додаје енергију кожи. Најчешће ћете наћи овај ефекат у ноћним кремама које користе фазу регенерације коже током спавања или витамински серуми лица.

Уводни савет:
Из ноћних припрема покушајте, на пример, НИВЕА енергизирајућа ноћна крема за боре К10 плус Цгде се витамин Ц користи и за борбу против бора и коензима К10 и помаже кожи да дише. Ако више волите серуме, пратите најновије вести, Еллие Енергизинг Витамин Боост воћни серумкоји садрже воћне екстракте из манге, малине, мандарине и сјеменки нара и винове лозе.

Терапија кисеоником

Изворно медицински метод, која је коришћена за респираторне терапије, дошла је и до гледалаца дерматолошких клиника и козметичких салона. То се десило након што је установљено да су пацијенти значајно више витални након терапије него њихови кожа је глађа и млађа. Наравно, можете пробати и ову процедуру, али треба напоменути да ако су посјете сувише честе или су дозе прекомјерне, ефекат се може потпуно ротирати због горе наведеног оксидацијског ефекта, велике производње слободних радикала у тијелу.

Видео: VLOGMAS #1 Trenutna skin care rutina i kako sam oporavila kožu (Децембар 2019).

Загрузка...