Хаир

Вечерња хаљина према стилу одијевања: Изаберите право!

Да ли ти треба шишање за вечер? Добро погледај хаљину коју ћеш узети. Затим, према нашем савету, лако можете сазнати желите ли жвакати косу, загладити је, или је боље напунити и затворити копчом. Замолили смо Аделу Драбкова за савет, можда сте наишли на идеју да је фризер желео да види слику одеће коју ће млада носити на венчаници. То није циљ сам по себи, јер то фризер може помоћи да се цјелокупни стил обликујефризура ће се допунити. Овај приступ се може користити и ако идете на важан вечерњи догађај, као што је формална забава, лопта или можда опера, и да ли оклевате да одаберете коју фризуру одабрати? И шта се дешава? Стил фризуре треба да буде у контрасту са стилом облачења,“ укратко, али сажето описује основну идеју фризера Аделе Драбкова. "Да изаберете фризуру." Дужина хаљине није важна, већ њена милост или темперамент, фит или слобода резања, облик деколтеа или дужина или одсутност рукава. "

Зато узмите вечерњу хаљину и гледајте неко вријеме. Они су:
  • украшена / шарена, или глатка?
  • да ли се омотају око ваше фигуре, имају ли право или имају богату, широку сукњу?
  • имају рукаве или нараменице? Или потпуно откривате рамена?
  • са малим и округлим вратом, или је то дубоки врат? Или имају хаљину од овратника, или раде горњи дио корзета без нараменица или рукава?
Када одговарате на сва ова питања, погледајте коју врсту фризура Адела Драбкова савјетује при одабиру различитих врста хаљина.

Стил хаљине

Уређена или шарена хаљина извезена беспрекорно чешљана фризура. Дугом косом, држите се за њу глатко замршен чвор или чак, затегните кратку косу око лица умирујућа припрема за косу. Исправите дугу косу жељезом за косу, загладите је и причврстите је траком за главу или ноктима. Гладите кратку косу, обришите је или пратите стопало у страну и сјајите косом.

Уводни савет:

Сјај и заглађивање ће обезбедити Тони & Гуи Бриллиант Царе за сјај и мекоћу која зрачи тропским еликсиромсадржи бадемово и кокосово уље. Спречава застрашивање и не оптерећује вашу косу.

Хаљина од глатког материјала без украса потребно је додати богату фризуру с волуменом. Пре завршног стилинга, нанесите густу пену на косу, а затим је прилагодите дужини ваше косе: лонг хаир цурл и цурл оставите га раствореног, најбоље их можете причврстити украсном (нпр. страсс) копчом са стране. Обриј дугу косу, затим лагано замахните прстима и вратите их назад. Затим фиксирајте запремину добијену лаком за косу. Ако вам праменови падну у лице, стисните их са стране са спајалицама или елегантним малим хватом. Кратка коса индулге екстравагантна "попрсја". Нацртајте кратке праменове са стајлинг воском из главе и јасно дефинишите своје врхове. Готова фризура се такође може лагано попрскати лаком да би се издржала забава у пуној дужини.

Уводни савет:
Обим и издржљивост ће допринети вашој фризури Ауссие Фоам Харденер за волумен Моуссе Уплифт Иоур Хаиробогаћен екстрактима морских алги. Иако ће фризура ојачати и пружити невероватан волумен, коврче су још увијек природно и флексибилно. Користите кратку косу гот2бе Маде4Месс шминка крем, са којим креирате необавезан, мутан изглед. На крају фризуре, зауставимо га Сиосс губитак косе Ектра Хард Фик Мак Холд.
Тесна хаљина напуните се већом фризуром, валовима и смокингом. За кратку косу, добијате волумен, на пример, пухањем косе са главе на округлу четку.

Уводни савет:
Дајте коси волумен корена Тони & Гуи коса Гламоур Волуме Плумпинг Вхип.

Бесплатна хаљина или хаљина са широком сукњом захтевају фризуру која оптички сужава главу. "Препоручљиво је да косу подрежете сушилом за косу или умирујућим стилинг производом, као што је крема за косу," препоручује стручњака за лепу косу. Дуга коса може пробати глатке тканине, као што су појаси.

Тп едиториал:
Исправљање косе ће вам јако помоћи гот2бе Исправљач косе Право на 4 дана. Само га нанесите на влажну косу, ољуштите и пеглајте косу - док штитите косу штитећи је док развијате способност да исправите косу. Или иди НИВЕА Царе & Холд крема за косукоји се истовремено брине за косу и фиксира их у косу, а да није слепа.

Врста деколтеа

Ке станд Посебно је погодан за високу столицу (буцмасти, високи полицајац, итд.).

Мали округли овратник или равни деколте, такозвана "вода" усправна фризура смјештена са стране, на примјер асиметрично израђени полицајац.

Про дееп децоллете најбоље координирана фризура је најбоља. Скините косу с предње стране и ставите је на круну или на врат, позиционирање зависи од облика вашег лица.

Ако изаберете хаљину са корзет с голим раменимаонда је најбољи избор изабрана коса са богато увијеним коврчама, коју ћете подржати са спрејом или производом за таласање.

Који је твој рукав?

То Дресс Витх лонг слеевес стручњак јасно савјетује извод, нпр. дрдол.

Ако имају хаљину кратки рукави или широке нараменице, онда они не ограничавају ваш избор. У овом случају, препоручујемо да изаберете фризуру у складу са другим горе наведеним критеријумима.

Ако су за то обучени траке за шпагете или потпуно без трака или рукавафризура полу-сломљене косе, било са стране или на полеђини или леђима, најбоље одговара. Додајте запремину пре црвенила за волумен косе.

Видео: Izaberite pravo svjetlo uz Philips LED i Inu (Децембар 2019).

Загрузка...