Тело

Уништени нокти са планина? Престани!

Зима, наизменично мокро и суво окружење, или скијање и друга механичка оштећења - све то су фактори који угрожавају стање нашег маникира. Како задржати предивне нокте чак и зими у планинама? Доносимо брзе и ефикасне напојнице! Нитко од нас се не враћа са скијашког одмора са сломљеном маникиром. Сломљени или закуцани нокти, тресе се, али и суву четку око ноктију, косих руку ... Све ово се може избећи или минимизирати ефекте мраза. Само следите нека наизглед банална правила.


Пре одласка

Узми пажљив маникир. Лонг нокти нешто схортенда буду отпорнији и мање подложни механичким оштећењима. Гравирање одговарајућом датотеком Тако ћете и гравирати ивицу нокта елиминишите потресање ноктију.

Ако закуцате нокте, користити храњиве, учвршћивање лака за нокте - самостално или као базни лак пре фарбања у боји. "Када сликате овим лаком." Идите преко нокта и тихо мало испод њега - тако ће да се накаче 'иоу врап' и створити заштиту на њему слој против потресања,“ препоручује козметичарку и маникирку Јулие Бауер Шноблова. И овај лак не заборавите да се пакујететако да можете вратити слој у било ком тренутку. Пробајте Ессенце Ултра Стронг Харденер.

Пре спуста

Не заборавите да се ујутру након туширања бринете о својим рукама. Подмажите храњивом кремом за руке. "Сахејте након препарата који су дизајнирани за зимску или суху, тврду кожу, креме са глицерином или природна уља (јојоба, бадем), што ствара заштитни слој на рукама, " саветује Јулие Бауер. Такође можете пробати производе који се могу загрејати, до крваве коже. Неразвијена кожа је један од узрока лоше нахрањених и гадних ноктију. Постоје креме за руке које се загријавају Дермацол Топла крема за руке Арома Ритуал јабука и цимет.

На падини

У превенцији будите опрезни и покушајте да избегнете механичко оштећење ноктију - када скијате, скијате, обучавате децу. Осим опреза чак и танке унутрашње рукавице могу помоћи, које ћете обући испод скије и када "радите" нећете их скинути. Захваљујући њима, ваше руке ће такође бити мање хладне кожа се неће осушити.

У џепу јакне држите ситну путну датотеку на дохват рукекоји у сваком тренутку можете да окривите "кризу ноктију". Не заборавите ни на то прва помоћ у облику џепне креме или балзам који можете да подмазате нокте у било ком тренутку. Одлично и складиштиво Топвет Схеа Буттер Наил Балм.

Брига за скије

Француски апрес-ски је индикација за угодне активности које се могу уживати након скијања. То може бити посета бару, али то је обавезно опуштање у веллнессу. Третирајте такву регенерацију ноктима - направите кратку топлу купку код куће или користите топле тушеве и онда нанесите посебну маску за нокте. Ваши нокти ће бити знатно побољшани 7тх Хеавен Маска за нокте и заноктица за нокте.


Пазите на приметне промене температуре или посетите сауну или вхирлпоол - ове активности сушење коже. Наравно, то можете и урадити, али не заборавите подмазати руке или нанијети маску, припремити руке и нокте за сљедећи тежак дан.

Видео: LokiFTW - PRESTANI Official Music Video (Новембар 2019).

Загрузка...