Тело

Козметички трендови у 2019. Шта се радује?

Индустрија лепоте не спава. Козметички брендови се константно развијају и избацују најтоплије вијести и хигх-тецх технологије које ће нас учинити још љепшим и учинити љепоту лакшом. Шта нас чека?

"Водене боје" су лагане као вода

Након периода обликовања манија долази велика повратак природи. Темељ је савршена кожа која је свјежа, здрава и не види шминку. Текстуре шминке стога су лакши, тако да конзистентност подсећа воду на то колико је флуидна. Када се нанесе на кожу, она се тренутно стапа и делује као друга кожа, док са кожом може да направи оптичке фрагменте - осветли, уједини, заглади, даје здрав сјај и лепши ефекат. Ове текстуре су инспирисане сликањем акварела, јер се супер-лагана текстура воде савршено прилагођава нашој кожи.

Њега води паметна технологија

Време је брзо, тако да жене желе да њихова брига буде што ефикаснија у најкраћем могућем року, али са резултатом који личи на негу у козметичком салону. Долазе у низу супермодерн цосметицскоји могу дубински очистити кожу и испоручити потребне супстанце. Повезани су са паметним телефонимагде сте инсталирате паметне апликације и уносите информације о стању ваше коже. Апликација затим контролише уређај и процедуру када се брине онлине.

Козметика за фитнес

Здрав начин живота је сада тренд, тако да није ни чудо што се све више и више бави спортом. Јога, јоггинг, цроссфит, кружни тренинзи, барарске вежбе и још много тога већ су део свакодневног живота многих од нас. Козметички брендови стога поново измишљају производе који имају за циљ ефикасну бригу за активне људе да их користе пре вежбања или да их воде у теретану са њима. Посебно, након вјежбе, морамо брзо изгледати лијепо и вратити се у наш нормалан живот - одлазак на посао, састанак, итд. умирити кожу иритираном кожом, не штипају поре и он може за ублажавање црвенила коже. Они такође освежавају, снабдевају енергијом потребну пре и после вежбања. Поред дотјеривања у овој области, бренд такођер размишља о шминкању, које не оптерећује кожу током вежбања а такође издржава тренинг и знојење.

Унисек царе

Сада се брину за себе не само жене, него и мушкарце све више и више. У козметичкој бризи, дакле, све више и више брише разлике између чисто женске и мушке козметике. Нови производи су стога неутралнији - иу паковању, иу мирисима иу употреби. Намењен је женама и мушкарцима, тако да није изузетак да партнери већ имају исте производе у купатилима које користе и једно и друго.

Зелена и еко лепота

Један од највећих трендова посљедњих година је здрав начин живота повратак природи као и природном саставу производа. Потрошачи више не брину о томе шта дају сами себи. Заинтересован је за састав производа, али и за састојке из којих се производи козметика потичу од начина њиховог узгоја или добијања и од тога да ли су у не-природном омотачу. Овај тренд ће се наставити и технологија паковања ће наставити да расте - пластична маса, амбалажа од папира и стакла ће се све више користити. Тенденција је да се одустане од употребе кутија, који такође штите животну средину. Поред тога, акценат се ставља на израду козметичких производа спашена вода, јер се стално смањује на планети.

ДИИ - персонализована нега

Све више клијената жели и бригу која је прилагођена потребама тренутног стања коже. Козметика постаје све више персонализована, што значи да је тако Купци мешају сопствене препарате са неколико компоненти. Додају разне адитиве за негу косе или маске, серуме и креме да би добили кожу и косу коју им недостаје.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: TRENDOVI KOJI MORAJU DA PRESTANU (Децембар 2019).

Загрузка...