Хаир

Њежно прање косе? Пробајте Лов Поо!

Ако више волите различите козметичке алтернативе, овај метод не треба пропустити. И не брините, то није драстичан експеримент, већ супротно. Са стилисткињом Маркетом Карваи, можемо вас убедити да се Лов Поо може буквално заљубити у вашу косу. нове методе прања косекоји су недавно привукли пажњу све већег броја људи. Вероватно најпознатији Нема Поо методе, што значи превод прање косе без употребе шампона. Пут до лијепе косе у овом случају води кроз обичну воду, могуће јестиву соду, јабучни оцат, ражено брашно или биљне екстракте. Ако не осећате тако снажну промену, али желите алтернативу коју желите да испробате, то може бити занимљиво за вас Лов Поо методом. У чему је његова суштина?


Престаните да сушите сулфате!

Под Лов Поо методом к док перете косу користећи шампон, али што природније, који нема значајног парфема и изнад свега не садржи сулфате изазивање пене. То је богата пена коју људи повезују са добрим резултатом прања ("што више пјене, то је боље опрана коса"), па користе непопуларне варијанте срамоте. Чак и прање без богате пене је такође ефикасно сулфати често имају ефекат сушења коса и власиште, иритација и сврабтако да њихово елиминисање може бити више од користи. Ако желите сами да испробате метод, водите рачуна о прању крема за негу Елсеве Лов Схампоо. Формула без сулфата обогаћена је екстрактима биљака и семена и развијена да одговара свакој врсти косе. Тестирање их може, дакле, бити и власници суве, оштећене или обојене косе.

Фина али ефикасна мицела

Препарати Лов Поо такође припадају различитим брендовима природни сапуни или мицеларни шампони. То су реакције на тренд свих нових метода за прање косе које захтевају уклањање шампона. Ово су нежни шампони који користе честице које се зову мицеле благо заробљавају нечистоће, који је неопходан да би се добила коса, без ометања природне липидне баријере скалпа,“ објашњава стручњак.
Мицеларни шампони су посебно погодни за жене које перу косу сваки дан, али не желе да осуше косу нормалним шампоном. „Потреба за прањем косе дневно је првенствено за жене са масном кожом. Ако паднете у такву групу и одлучите се за Лов Поо шампоне, не заборавите понекад рутину и ову рутину коса правилно 'чисти' са 'нормалним' шампоном,“ препоручује стилиста. На пример, можете да пробате НИВЕА ојачани мицеларни шампон са лакшим екстрактима намењеним за слабу косу и осетљиву кожу главе; НИВЕА освежавајући мицеларни шампон. Ефикасно и нежно уклања прљавштину и погодна је за нормалну до масну косу.
"Лов Поо шампон ће такође бити цењен од стране жена које често боје косу. Гентле схампоос боја длаке излази дуже и мање снажно. Као и са другим производима, важно је да пазите на сложене етикете и испробате шта је право за вас. " додаје Маркета на крају.

Регенератор: Да или не?

На Лов Поо је метода не препоручује накнадну употребу конвенционалних регенератора, маски или увијача за косу који садрже супстанце које желите да избегнете коришћењем Лов Поо и мицеларних шампона. Погодно решење може бити производња хоме цондитионеркоје можете припремити од чисто природних састојака. Поред тога, такви уређаји су без пламена, тако да њихова примена не захтева више времена.


Ружмарин (4-6 месеци трајања)

150 мл сирћета, 20 мл екстракта ружмарина, 100 мл вотке, 1750 мл свеже куване дестиловане воде
Мик Ингредиентс. Једном када желите да користите воду из ружмарина, измерите је након прања косе и напуните је хладном водом. Исперите испрану и исцеђену косу средством за регенерацију и не испирите.

Препоручени производи:

Видео: Proleće u DM-u NOVITETI (Јули 2019).