Лице

ВИП алге: Ласх Лифтинг и друге креације

Жудите за дугим и нахрањеним алгама које одузимају дах? Стаза их води кроз серум раста и природну његу регенерације или козметичке процедуре. Које су ваше праве трепавице за ваше трепавице? Боток за трепавице, подизање трепавица или трајно? Наше стручно мишљење је подијељено с нама овога пута од стране стручњака за трепавице и обрве из Прашке клинике љепоте Андел - Камила Буташова. вештачке алге, честа употреба адхезивне трепавице са лепком слабог квалитета или без скалирања. Сликане, сломљене и слабе алге могу направити добар дан отрову ... Повратак у форму је лакши него икада раније.


Подизање алги насупрот алгама (коврчање)

Лифтинг алгае или Ласх Лифтинг је удобно метода која садржи хранљиве материје за јачање алги, објашњава стручњак. Процедура одговара свакој старосној категорији, они се само разликују јаче и слабије трепавице, којима се мора руковати пажљивије, како се не би сломили. Трајне до трепавица не постоји ништа ново на чешком тржишту, већ напротив, то је више повлачење. Међутим, према ријечима стручњака, то је застарјела метода не испоручује алге, за разлику од Ласх Лифтинг, но нутритион. Лаванда је још увек доступна и многи стручњаци још увек нуде, а процедура ће вас коштати око 500 ЦЗК.

Бољи ефекат?

Ласх Лифтинг је према мишљењу стручњака ефикасније због исхране алгама и свеукупни добар ефекат који он има 8 недеља. "У основи је побољшање трајања алги, али је угодније, другачије је и скупље је" објашњава Камила. Цена Ласх Лифтинга је на чешком тржишту од 700-1200 ЦЗК.

Комбинација Ласх Лифтинг и Перманент Алгае?

Да ли сте мислили да бисте жељели да ваше трепавице лијепо упуцају метком, а затим их храните подизањем? Ове методе су непотребне за комбиновање,“ каже стручњак. Алге могу да изгоре и пропадну - Додатно, ефекат Ласх Лифтинг-а је довољан и за лепу сталну ротацију алги, тако да је потпуно безначајно радити обје методе истовремено. наставља. Ако неко жели да испроба и једно и друго и да упореди резултујући ефекат, размак између процедура треба да буде најмање 1 месец.

Ко је Ласх Лифтинг?

Подизање алги је добро за жене које из различитих разлога не користе вештачке трепавице (на пример, због алергије на лепак), а ипак желе да имају лепе алге без компликованих свакодневних прилагођавања. Ако имате непослушну алгу, сви остали или алге расту, тако да је Ласх Лифтинг права ствар за вас. додаје специјалиста.

Ласх Лифтинг: Још боље резултате!

"24 сата након процедуре, клијент не би требао бити приказан или трепавице натопљене да би коначни ефекат био што бољи" каже ласхер. Следећих дана Можете направити маскару као што сте навикли. Везивање је чак и након Ласх Лифтинг-а много ефикасније, како захваљујући облику који добијају трепавице, тако и због јачег истицања и ротације алги. "После Ласх Лифтинг-а, више није потребно користити клешта за алге које разбијају морску траву и узрокују непотребно оштећење. " додаје Камила.

Уводни савет:
Алге могу бити равне у Ласх Лифтингу цолоринг: Онда су готово као шминка и нема потребе за свакодневном употребом маскаре. " каже стручњак. Још једна популарна процедура везана за Ласх Лифтинг је боток алги.

Боток за трепавице

Ласх Боток је изузетно ефикасна професионална хранљива кора алги која 100% повећава запремину природних алги захваљујући јединственој композицији хијалуронске киселине ниске молекулске масе, амино киселина и кератина. Боток алге лече, убрзавају раст и значајно јачају природне алге дуж читаве њихове дужине “, објашњава стручњак. Ботаница са алгама се такође користи као храњива процедура за разбијену уништене алге са вештачким алгама. Боток алге се најчешће примењује као допунска процедура за Ласх Лифтинг и биће око 250 УСД, али се може применити и као исхрана.

Сере расту алге

Ако имате кратке, слабе или сломљене трепавице и још нисте одлучили да одете на професионалну процедуру, можете испробати прво решење серум на алгама, који помажу да се продужи, ојача и подржи њихов раст. Такође је ефикасан рицинусово уљекоји се може користити као ноћна регенерација. Маслиново уље се стврдњава и кипи раст нових. Али треба времена. Нанесите га сваког дана у време спавања најмање 3 недеље.

Видео: Warface сервер Чарли Алга Казахстан vs ВИП персоны (Децембар 2019).

Загрузка...