Хаир

Супер Свордс: Пробајте ове снимке

Да ли се температура диже и ваша коса се неугодно задржава на врату? Време је за дрдол! Да ли желите да доставите своју масу? Погледајте како можете користити праве алате да бисте додали савршено обликовани маслачак са густом ефектом косе!

Није био пијан

Неформална дама, користећи прсте и капке, повремено носи сваку жену, и нема ничег тешког на њему. Али ако желиш нешто софистицираније, мораш мало победити. Да урадимо ово фризерска помагала, као што је другачије јастучићи а попуњава се или украси и траке за главу, што олакшава усавршавање гусета. Они ће дати фризури не само правилан облик већ и много већи волумен. Рад са њима је једноставан и резултат је непремостив.


На шта прво да се фокусирамо?

  • Изаберите праву боју: Основа је да одаберете праву боју испуне која одговара боји ваше косе да би била што приметнија.
  • Величина зависи од: Такође је важно изабрати одговарајућу величину услужног програма. Ако имате фину, ријетку косу, највеће доступне јастучићи неће морати да се прикривају. То је тачно, напротив, дуга коса са густом косом са премалом подставом отежава фризуре.

Врсте помагала

У зависности од врсте фризуре коју желите да креирате, изаберите одговарајућу врсту помоћи. Најједноставније пукотине, учињене за неколико минута, формирају се са цирцулар паддингкоји може бити цели или на језичку на крајевима пунила. "Када користимо ове две плочице, имамо избор различитих метода," каже Маркета.

Кружна облога укупно

Паддинг ароунд и коса је равномерно распоређена око ње. Крунице су стиснуте око набора и причвршћене за главу шиљака. "Још једна опција без потребе да се покрију крајеви косе је да се ова помоћ стави на крај репа и да се окрене према ван да се коса умотава у фризуру све време" наставља стилиста.

Цирцулар паддинг

"Можемо да користимо овај тип подлоге исто као и претходни, али морамо узети у обзир могућност да се снаппер отвори на крајевима, и стога је помоћ теже манипулирати" упозоравају стручњаци. Али предност може бити другачија процедура у креирању исте фризуре коју боље може да се прилагоди. Са опцијом поништавања пунила игла може бити намотана на облогу од краја и причвршћена за облик стезне главе док се не затвори заједно затварањем оба краја облоге. Ова употреба је иста и за јастучић за штанцање помоц за помицањеу које се крајеви косе пробијају кроз отвор и боље се ране на њега.

Попуњава јачину звука

Различити типови се могу наћи међу испунима који се могу користити у формирању канџи, али њихов примарни циљ је испоручи волумен шишања, са значајним ефектом. Питате их или јесу Причврстите зупце на место које желите да испоручите највећу запремину, и са косом која се преклапа. Неке од ових пломби имају у себи Велцро фастенер, тако да није потребно да га уштинете за главу. Такође ћете их користити као снажну подршку јер постају фокус целе фризуре. "Често је препоручљиво радити са овим пуњењем допунити техником балирке за још бољи ефекат и издржљивост, " додаје стилиста. Капице се могу ефикасно користити подизање косе преко чела. У ту сврху мора бити посебно обликован.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: The Last Reformation: The Life 2018 - FULL MOVIE (Октобар 2019).

Загрузка...