Лице

13 тајни трикови за руж, које ми не дозвољавамо

Да ли припадате међу љубитељима препознатљивих усана? Да ли сваки дан носите најмање три различите нијансе ружа у вашој торбици и да ли их има много у вашој козметичкој торби? Тада ћете бити заинтересовани за тајне трикове и савјете које смо научили од визажиста и визажиста током целе године. Изабрали смо најзанимљивије за вас ...
 1. Смеђе очи су најбоље истакнуте хладне нијансе ружа за усне, као што је пурпле или класично црвено. Насупрот томе, плаве или зелене очи постају светлије топле схадес наранџасто црвена и кораљ.
 1. Када је у питању разговор хидратација усана, што више, то боље. Балзам Нанесите у дебелом слоју чак и преко линије усана на кожу и нека се понаша што је дуже могуће пре наношења ружа.
 1. Желите да постигнете лепе боје ружа и унтрадитионал тектурес? Изабери комбинација течног тупа ружа а њој примењени класични руж за усне. Резултат ће вас угодно изненадити.
 1. Боја на уснама траје дуже када се нанесе први слој уклоните маст од кармина са папиром за матирање, а затим нанесите следећи слој.

 1. Желите да уживате у дневном ношењу болд боје ружа? Нанесите га на усне, а затим лагано гурните усне чистим прстом дуж линије усана. Тако можете ублажити боју и прелазак између ваших усана и околне коже.
 1. Не знаш ко нијанса је права нуде за вас? Биће вам лакше унутрашња боја усана. Окрените усну, а ако изаберете сличну боју, ваша шминка ће изгледати посебно природно.
 1. Многе жене не знају где тачно завршава њихову доњу усну. Они су непотребно опљачкани њиховом количином када су направљени. Када следеце нанесете руж или контуру усана, подигните и мало савиј главуда добро видите доњу ивицу ваше усне.
 1. Желиш своје усне су биле пуне и сензуалне? Нанесите светлију нијансу ружа на средину доње и горње усне него на ивицу.
 1. Кистом можете нанијети четкицом кремасти руж (и већина визажера то заиста и ради). Али ви боље радите када директно користите апликатор. Висагеисти користе четку првенствено из хигијенских разлога.
 1. Понекад се и ви десите себи течни ружеви за усне или леће су се рашириле до углова усана? Следећи пут примените их само на средину усана, а затим их притисните заједно.

 1. Користите прах преко ружа (под претпоставком да ће то осигурати дужи боравак?). Заборави. Пудер може изазвати оксидацију, промијенити боју ружа и још много тога непотребно исушивање усана.
 1. Мала количина коректора око линије усана или два слоја контурне оловке осигуравају руж неће се проширити на мале боре око усана.
 1. То постићи савршен облик црвених усана покушајте уназадити. Прво нанесите руж и тек онда обликујте контурну оловку.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: NYSTV Christmas Special - Multi Language (Новембар 2019).

Загрузка...