Хаир

Хаир Цурерс: Да ли га користите?

Заједно са лаком за косу, учвршћивачи би требали припадати основном "арсеналу" за савршен стил косе. Да ли се суше или преплављују косу? У том случају можда га не користите исправно. Како да учвршћивач постане најбољи помагач? Главна ствар која се очекује од фризуре је испоручује волумен косе и фризуру, без лепљења или напрезања косе. Међу основним типовима отврђивача припадају пена и течност у облику спреја, али можете изабрати и друге производе за обликовање са ефектом укрућивања, посебно крема или гел. Међутим, неки препарати осим фиксације и обима нуде додатне погодности - ваше коса храни, додаје сјај или пружа УВ заштиту, што ће бити посебно корисно у предстојећој сезони. Ту су и учвршћивач са способношћу бојењакоји ће оживјети тон ваше природне или обојене косе.

Уводни савет:
Они су такође доступни стврдњавачи посебно дизајнирани за сиву косу. Садрже специјалне пигменте који уклањају или барем смањују жућкасту боју ваше косе.


Сила фиксације игра премијера

Умјесто одређеног типа учвршћивача, то овиси о томе колико јака фризура требате. Снага ефекта укрућивања је иста као и сила фиксације у лакови за косу другачије и пронађи га на нумеричкој или ријечној ознаци на паковању производа. Само будите опрезни да ова скала није потпуно јединствена за све произвођаче. То се лако може догодити два препарата са истим називом не морају имати исти идентични ефекат. Превише слаб додир неће одговарати вашим идејама о савршено обликованој фризури, прејака може изазвати масну и масну косу. Наравно, и ваша коса игра вашу улогу. Док је сува и густа коса јача, користите најтањи и тањи, по могућности најслабији.

Како користити праву апликацију

Ако већ имате прикладно одабрани учвршћивач у руци, морате га користити и правилно. Царриерс у спреју применити на суву косу или равномерно, или деловима које желите да подигнете више. Њихова предност је изнад свега једноставан за употребу, чак и током дана. Учвршћивач пене напротив увек се примењује на влажној коси након прања и пре дорада. Учвршћивачи пене се најчешће користе и често се погрешно користе у њиховој примени, па их мало детаљније посматрамо:
1. Нанесите учвршћивач за опрану, благо осушену косу.
2. Контејнер правилно Протресите и држите га наопако.
3. Ставите длан одговарајућа количина учвршћивача. Направите количину коју желите да растегнете за цијелу дужину ваше косе, али с друге стране, то није превише, јер бисте добили косу без длака, тешку, беживотну косу умјесто прекрасне фризуре.
4. Не трљајте учвршћивач у косу, али најбоље га нанети широким зубима, или четком.
5. Коса Пређите гребен од корена до краја (покушајте да избегнете скалп) и поновите процедуру неколико пута како бисте равномерно нанијели учвршћивач, што је посебно важно када се користе средства за учвршћивање.
6. Само тада коса осушити. Могуће пеглање и увијање урадите то на потпуно сувој косииначе би изазвала дубоко оштећење косе.
7. Не заборавите темељно чешљати косу увечеда се уклони остатак учвршћивача.
Туредништво ип:
Да ли сте претјерали са количином учвршћивача? Боље опрати косу поново. Додавање додатних слојева више га неће поправити, па ћете још више оптеретити косу. Ако нисте задовољни резултатом, покушајте поново слабији / јачи учвршћивач следећи пут.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: The Deadliest Being on Planet Earth The Bacteriophage (Децембар 2019).

Загрузка...