Тело

Светски водич за кондоме

Ово је најпопуларнија метода контрацепције широм света. Да ли осећате да вас не може изненадити у свету кондома? Или вам се не свиђа? Можда ћете се након овог чланка предомислити, јер ће ваши "омиљени" готово сви наћи кондоме. штити од нежељеног зачећа, али и зато што могу заштитите своје кориснике од полно преносивих болести. Ово су два јасна разлога за коришћење кондома у сексу, али неки од њих имају својство да секс чине угоднијим. Како?

Основна опрема

Кондом који се најчешће користи је класични кондом од латекса, који обећава да ће заштитити до 90%. Кондоми од латекса не смију доћи у контакт с уљем, јер постоји опасност од клизања. Дакле, ако користите гелове за подмазивање, позовите оне на бази воде или силикона. У случају да латекс изазове алергијске реакције, данас је уобичајено да га добијете кондоми без латекса од полиуретана, који су нешто скупљи, али и тањи.
Уводни савет:
Пробајте, на пример, кондоме Дурек Цлассиц или кондоми без латекса Дурек Реал Феел.


По величини

Не треба упоређивати величину одеће или обуће, али и узети у обзир приликом одабира кондома. Редовни кондом мери око 56 милиметара, што одговара средњоевропском просеку. Кондом не би требао бити испрекидан, кратак или преуско. Данас, међутим, кондоми пречника 4,7 цм за мањи пенис или до 6,9 цм за велике пенисе, нпр.. Примерос Кинг Сизе.

Тхин цондомс

Неки људи избегавају кондоме јер имају тенденцију да смање своју осетљивост. Али за њих постоји велики избор - већ можете наћи тржиште ултра танки кондоми, који они чак пуштају топлину, тако да можете да се осећате као да уживате у сексу без заштите. Идеално су кондоми Дурек Ултра Тхин са Сенси-фит ™ дизајном за још већу осетљивост или Дурек Интимате Феел са додатним мазивом за већу осетљивост и интензивнија осећања.


Перфецт плаи

Док се кондоми првенствено користе као заштита, могуће је уживати у још интензивнијем искуству са сексом. Овде су кондоми са писарима и избочинама за веће уживање, на пример Дурек Интенсе Оргасмиц са Десирек геломкоји узрокује измјенично гријање, хлађење или пецкање. Следеће, такође у облику кондомакоји у случају секса иритира тачку Г и / или кондоми са различитим укусима и мирисима.

Нешто додатно

Ако волите да експериментишете, можете га наћи чак и при избору кондома. Већ постоје чисто женски кондомикоје жена уноси у вагину (али не и песар), кондоми направљени од јагњеће коже, Светлећи са фосфоресцентним пигментом, у облику срца, у дизајнерском паковању, са бочним тракама или онима који садрже бензокаин, супстанцу која, узрокује краткотрајну обамрлост тиме спречавајући прерану ејакулацију.

Уводни савет:
Чак и кондоми тренутно одговарају клијентима који имају алтернативни начин живота. Зато ћеш се поново срести вегански кондоми који не садрже животињске састојке нити су тестирани на животињама. Њихови укуси су природни екстракти воћа и квалитет хране. Биљни и цветни екстракти се користе за бојење.

Супер протецтион

Можете изабрати и кондоме у зависности од тога како их желите заштитити. Појачани зидови кондома пружају још већу заштиту и захваљујући благој утрнулости партнера још дуже. Можете пробати кондом Примерос Сафегуард или Дурек Ектра Сафе. Можете се и срести кондоми садрже спермициде. Њихова заштита је двострука: механичка и хемијска.

Видео: A Pride of Carrots - Venus Well-Served The Oedipus Story Roughing It (Децембар 2019).

Загрузка...