Лице

Дајте дубини свој поглед: Научите унутрашњу линију!

Оловка за очи је један од најстаријих и најосновнијих алата за израду. Ипак, понекад има проблема или бар поставља питања. Како га користити? Како уоквирити око да бисте најбоље искористили опције које оловка нуди вашим очима? Многе се жене боје такозваних унутарњих линија - зар се око не може оптички смањити? У мало праксе, ово је приступ много лакше него са флуидном линијом ока. Можете користити оба стила за вечер, али је унутрашња линија, такозвани невидљиви линер за очи, свестранија јер је добра седи и за к накед макеуп.

Које су предности интерне линије?

  • После неколико покушаја лако то можете да урадите.
  • Оптички продубите изглед.
  • Оптички истиче а згусне трепавице.
  • То "извлачи" облик ока у први план.

Шта кажеш на њу?

То је већ саветовао Луциа Хрушкова Гибодова са оштећеним видом, која препоручује унутрашњу линију као део голе, природне шминке. Прво се побрините да изаберете производ: база за унутрашњу линију је класика, односно оловка за око. Не би требало да има превише суву композицију (тако да не би требало да буде превише тешко за повлачење). Идеал је водоотпорна оловка, која се брине о шминки не разбија се тако што цепате или не штампате тамо где не желите, као што је водоотпорна оловка за ваше очи Мисс Спортс Еие Миллионаире.

Фине ворк

Технички дизајн унутрашње линије може бити помало неугодан - из страха да ће оловка додирнути очну јабучицу, она ће се растргати и учинити шминку погрешном. Не брините, само мали трик и линија ће бити тамо где би требало да буде. У унутрашњој линији мало савиј главу и мало смањите приказ. Једном руком држите горњу капу - лагано гурните да ослободите поклопац од ока. Ово осигурава да оловка не додирује очну јабучицу и да не иритира око, " објашњава Луциа Хрушкова Гибодова.
Када цртате линију, није потребно да боја прекрива поклопац цијелог поклопца испод алги - већ да покушате да направите тхин лине тако да нема размака између њега и линије алги. "Линија Нацртај одмах испод и између трепавица као да их желиш означити и пребројати врхом оловке, " саветује лице и додаје: Пажљиво нанесите маскару до линије у два до три слоја. "

Уводни савет:
Ако је требате додати накед макеуп, нацртајте унутрашњу линију само на горњем поклопцу. К истакнутија шминка можете додати и ниже линије алги. Не повлачите цијели доњи поклопац, већ само боју оловке стиснути између доњих трепавица грубо до једне трећине дужине од спољашњег угла. Око се отвара и не умањује. Такође можете покушати да повучете доњу линију само до линије алги и користите унутрашњу линију бела оловка на очимакоји се оптички увећава и "отвара" око. Можда белу оловку на очима Мисс Спорти Фабулоус.

Препоручени производи:

Вхите Еие Пенцил невероватан и водоотпоран милионер за очи (Мисс Спорти) т

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Section 1: More Comfortable (Септембар 2019).