Хаир

Спласх или боја? Изаберите најбоље за косу!

Сретна жена која је задовољна својом природном бојом косе. Остали уходавају, још увијек траже "право" и често чак и не знају која специфична метода бојења треба изабрати. Јеси ли ти међу њима? Дакле, погледајте стручњака за косу Јири Кочи, основно питање које треба поставити приликом одабира нове или истицања постојеће боје је: Колико дуго траје боја? Разлика је ако желите трајну и значајну промјену бицепса, само желите привремене експерименте у боји, или морате сакрити сиво. Има их разне технике бојања косе, најтраженија је и даље "класична" форма наношење трајне боје или преливања. Али која је разлика између њих?

Зашто одабрати боју ...

Разлика у флуксу и боји лежи углавном у снази пероксида, са којим је одређена нијанса мешана. Шпатула је обично 3% пероксида, који косу отвара само у најгорњем делу, док је у боји 6-9% пероксида, при чему се боја дубље увлачи у влакно косе. Боја држи више, боље нијансе сиве и нијансе су интензивније,“ објашњава стручњак. Стога, ако сте чврсто увјерени у одабир нијанси боја, одаберите класичну боју. Дођите до њега и када желите да осветлите косу. Чак и преливање може додати мало светлији тон вашим змајевима, али свакако не толико да би бринета постала талас магичне плаве косе.

Уводни савет:
Природно бојити косу, пробај хенну. Зелени пудер не само да нежно мрља, већ и веома брине о квалитету ваше косе.

... и зашто више волите да преплавите?

Међутим, можете доћи до преливања освежите постојећу боју, унификацију и природан изгледкоје многе жене данас све више желе. Оверфлов заиста делује природније, јер свака коса постаје мало другачија. Свеукупни резултат не оставља утисак кациге или перике, што се нажалост дешава у бојама. Ја често више волим прелијевати од боје, јер је природа и непотребно оптерећење косе мој приоритет. Још једна предност, али и недостатак за неке клијенте, може бити лагано и постепено прање нијанси током преливања. Овде бих желео то да нагласим потпуно прање прелива је мит. То је оно о чему већина жена мисли лоше, и то са кремама за тонирање или шампоном у боји без пероксида. Отуда жељена нијанса када се користи само остаје на површини косе и након неколико прања је потпуно нестала. " објашњава стручњак.

Пљуни на сиву или сломљену косу

Ако сте се појавили у коси фирст греи, вероватно ћете почети да решавате шта није у реду са њим. У овом случају, преливање је неефикасно и мораћете да додирнете боју, велика предност које је покривеност сиједе косе. "Лично препоручујем својим клијентима само када сива или бела коса има више од седамдесет посто" каже фризер. И како одлучити, ако вам смета оштећена коса или сунчана длака? "У реду или на било који начин оштећену косу увек Препоручујем лакше изливањекоји не оптерећују косу. Напротив, у многим случајевима цан да делује као регенерација. Препоручујем боју женама које желе, на пример променити боју косе после летакада имају коса посута сунцем, или савршеном преклапању мелодије, који је већ замрзнут, " закључује стручњак.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: POPPY IS GUILTY? MARS ARGO LAWSUIT Q&A WHILE I DYE MY HAIR MY FIRST STALKER?! (Октобар 2019).

Загрузка...