Лице

Тајне славних: открили су јастук за помлађивање!

Знате ли љепотице као што су Цатхерине Зета-Јонес или Даниела Пестова? Можда си икада схватио како изгледају? Ове лепотице везују једну ствар заједно. Ноћу се одмарају на јастуку пресвученом посебним премазом који подмлађује косу и лице. Желите ли знати више? Са женским стручњаком за љепоту, Арианоу Бернардом, разговарали смо о овом придошлицу из иноземства, који може учинити чуда, а чешки маке-уп умјетник не иде на ловорике и још увијек воли у чешким и страним водама разне врсте третмани лепоте, коју тестира за сопствену кожу. Дуго је чула гласине о магији јастук са свиленом или сатенском површином, који има невероватне ефекте против старења - са кожом и косом могу се буквално чудити. Ариана, тај јастук за новац, наредила је директно из иностраног изворног извора да дође на заједничко да ли ово чудо заиста функционише или је то само маркетиншки трик. Како се то догодило?

Чека се чудо

Оригинални јастучић је израђена од холистичке свиле, која је обојена природно и хипоалергено. Овај специјални премаз:
  • је спречавање превремених бора и нежне бразде на његовом лицу,
  • њена коса би требала бити сјајна и здравијазато што нису заплетени у мекани поклопац, тако да постоји мања вероватноћа да ће напукнути врхови и не би требало да се користе за формирање сплета замршене косе.
Какво је било искуство Ариане? Ако бисте очекивали чудо преко ноћи, то би за вас било разочарање. Наравно да се није пробудила као 10 година млађа. Један ненаметљив посматрач вероватно не би препознао разлику. Међутим, пријатан ефекат премаза је одмах регистрован. Док се класични памучни капут рутински будио ујутро са досадним "згужваним" лицем, након одмора на свили није било ни трага.

Какав је његов успех?

Ако се повремено пробудите са болним лицем, можда имате спорије лимфе и овај специјални премаз би могао бити добар помагач за вас. Дакле, ако сте навикли на себе да се добро чува пре спавања и нанесите креме за очи и остало пре спавања производа за негу. "Свила не апсорбује влагу и компоненте уља из коже и косе, тако да је већа вероватноћа да ће креме, уља и друге формулације које ставимо на образе и косу радити", каже стручњак. Питање да ли је потребно улагати у изворни производ врхунског квалитета је:Мислим да је то углавном материјал - то јест, свила, која је мање упијајућа од традиционалног памука, и омогућава бољу апсорпцију производа које користимо на лицу и коси. Дакле, ако размишљате о овој инвестицији у љепоту, можете се мало одморити на свиленој или сатенској овојници. Можда ћете и ви бити изненађени и сачувати неку круну.

Не постоји јастук као јастук

Након првобитног премаза, тржиште је буквално преплављено чаробним јастуцима, који су обећавали не само анти-аге ефекат, али и угоднији и здравији сан хвала анатомски облици и материјали од меморијске пене. Њихова површина садржи, на пример, смешу витамин Е, уље јојобе или алое вера, да буде рецепт за вечну младост. Нема сумње да је оригинални концепт подлоге за боре функционисао, што су такође користили и други произвођачи. И за шта се одмориш?

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Tajna Hitlerove lobanje (Новембар 2019).

Загрузка...