Хаир

Целебрити Хаирстиле Целебрити

Зар нисте добили фризуру коју сте покушали да постигнете? Да ли сте се вратили од фризерке са лудилом да сте можда урадили погрешну карму? Одвојите тренутак и увјерите се да чак и славне особе понекад сусрећу сличну судбину. Недостаје људско биће, и као што видите, мајстор столар понекад зауставља. Млади дизајнер и стилиста Криштоф Остри узео је прегршт пет познатих личности.


Превише екстраваганције допушта славним личностима

Ницки Минај

Ко зна певачица Ницки Минај већ је навикла на своју екстраваганцију. У сваком случају, све штети. Изнад свега хладна плава боја Готово бела је дефинитивно није природна за њу и не одговара њеној боји коже. Леопард паттерн на својој коси, Ницки се могла сматрати регистарском таблицом и његове уске очи се могле занемарити, али дебели жохар на глави се понаша као вуна. Црна мрља не даје додатну вриједност. Све у свему, читав концепт фризуре је несхватљив и непристојан.


Јеси ли блиједа? Онда то не радите са лошијом фризуром!

Калеи Цуоцо

Глумица Калеи Цуоцо, позната првенствено из комедије серије Теорија великог праска, опет је први проблем у боји. Њена кожа је цоол схаде прихватљива, али тамна обрва, и јасне очи заслужиле би бар мало пробијену тамнијом гранчицом. Ова неупоредива плавуша не одговара боји обрва и нестаје њена прекрасна боја очију. Много боља опција би била постепена за ову глумицу осветљење од врховатј. различите варијанте омбре и балаиаге. "Рез је угаон, а лице је мало у овом резу. Изгледа мало као чинчила, додаје Криштоф.


Непречишћени није увек прави орах

Сцарлетт Јохансон

Крхка љепота Сцарлетт Јохансон је учинила корак поред свуда, како у резу, тако иу фризури, и задње али не мање важно у боји косе. Бровн јој одговара, али у хладним нијансама. У смислу уређивања, деведесет ивица Јаромир Јагр о успону своје каријере не доприноси побољшању њеног изгледа, " коментира стилиста. Овај рез продужава и изоштрава природно предивно овално лице и открива веће уши.


Полицајац је модеран, али не сви!

Јеннифер Лопез

Успешна америчка певачица и глумица Јеннифер Лопез је лепа жена која би волела да ради скоро све, али ова фризура дефинитивно није! Модерни испреплетени полицајац је добар избор, али је плетен од чела, које изгледа као избочина спреда. Кратко-окретна пераја је смијешна и непристојна. Укупни утисак је масан и изгледа као да има мало косе. Плус даје стилисту природну боју која је осветљена само светлијим тоновима.


Кратки прекршаји не одговарају свима

Беионце

Беионце певачица, са својом егзотичном лепотом, обично има савршену косу. Али и овде, ова звезда је прилично узбуркана! Укупни утисак је непромијењен, као да нема времена да дође до фризера. Кратко увијање заокружује њено лице, што га чини непотребно тупим. Боја је лијепа и природна, али њен тип не одговара. Бригхт хаир ради уморно и нездраво. Чак ни финални стил није функционисао. Неки делови косе су глатки и сјајни, а други изгледају као да дуго нису додирнули грб.

Извор фотографије: Фотолиа и Профимедиа

Видео: 6 Popular Celebrity Hairstyles That SUCK! IMO (Септембар 2019).