Лице

Трајна шминка: Све што треба да знате

Јесен је идеално вријеме не само за трајну шминку. Од вас смо пронашли вијести о овој области - можда стална не мора данас значити "живот". Такође смо одабрали узбудљиве дрогеријске производе који се могу натјецати са трајном шминком.Можда сте већ играли с идејом да устанете из кревета и изгледате уредно без шминке. Док уживате у разговору о томе, често је рутина да бисте радије примијенили прецизније наношење сјена или маскара. А онда - понекад има дана када нисте расположени да направите шминку, али ипак желите да изгледате добро. Онда је једна од опција за личну шминку на месту.


Основа успеха је прави стручњак

Највећи мирис трајне шминке су (често и не баш успјешне) интервенције из 1990-их, када је ова техника доживјела први велики процват у нашој земљи: често превише изражена шминка или шминка према тренду који је већ застарио, али и истезање и нестајање тетоваже (нпр. обрве). Ова времена си тамо. Данас се користе потпуно различите технике а пигменти. Ипак, основа је избор стручњака за квалитет. "Недостатак трајне шминке, као и свих трајнијих козметичких третмана, је да се понекад може урадити лоше обучено или лажно гадно. 'експерт',“ упозорава козметичарка Јулие Бауер Шноблова.

Препоручљиво је одабрати идеалног стручњака би референце. "Они могу бити од пријатеља, али их лако можете пронаћи сами - козметика и салони често објављују своје радове на Фацебооку или Инстаграму или на њиховој веб страници. Немојте се плашити да кажете за демо радове. Ако се опиру, идите негде другде, " саветује козметичар.


Природа је избор боје

Добар стручњак ће вас такође посаветовати о томе шта је право за вас. Они ће са вама разговарати о могућностима и техникама које одаберете заједно. Ако смислите јасну идеју, то ће јој помоћи прилагодите је да изгледа добро и природно на лицу. "Стручњаци раде са палетама боја или се сами боје уклопите тон боје у складу са својим потребама и под вашим надзором, као тетоваже, " козметика додаје. Нарочито када је четкање обрва и усана веома важно. Поред тога, савремени пигменти не прете да се прошире или ухвате зеленкаст или плавкаст подтон са временом. Такође истиче да је важно осигурати да вам стручњак посвети довољно времена и стрпљења. То је нешто о чему морате да размишљате када је у питању живот или можда неколико година.

За цео живот? Не мора бити

Тренутно доминира уређивање са трајни маке уп. Нове технике са њим могу учинити чуда и водити бригу о веома природном резултату чак и ако немате готово никакве обрве.

Можда кажете - и шта ако мало обрве за неколико година? Овде је мицробладинг - нова техника заснована на принципу полутрајни (ие не дубоко) тетоваже појединачних обрва. Ефекат траје око две године, а онда је на вама да одлучите да ли ћете обновити.

Друга опција је стварно трајна шминка, тј за цео живот. У случају обрва (али и усана) данас је доста посла техника сенчењакоје су козметичари "позајмили" од тетоважа и њихов рад са "акварел" тетоважама са прелазима боја. Ово ствара веома природну, суптилну боју обрва која је финија у корену носа и постепено потамни или посветљује - избор сенке зависи од боје и облика ваших обрва.

Решење за запослене и старије жене

Слично је и са уснама које козметичар природно открива. Схадинг није доступан само овде за ефекат природе (усне такође немају једну нијансу над целом површином), али и за оптичко прикупљање запремине. Не морате бринути о било којој оштрој контури око усана. Стално украшавање усана је идеално у старије добикада усне изгубе пигментацију, али у исто време може проузроковати ширење ружа у фине боре.

Слична предност је и перманент еиелинер: они се не усуђују, не морате га пажљиво цртати и могу имати различите облике. Микропигментација се може тетовирати неупадљива линија у линији алга која оптички компримира - Изгледаћеш добро без шминке, али можеш наставити да радиш са шминком. И за храбрије, и овде могућност тетовирања значајног тушакоји се неће разликовати од савршено изведених линија текућине. Само је ваша пажња (и консултација са специјалистом) да ли сте сигурни да желите да имате такву линију заиста дуго или заувек.

Практичне алтернативе "код куће"

Укус сталне шминке довео је многе новине у свет апотека и козметике. То су полутрајни производи које користите он неколико сати или дана (али у неким случајевима и недеља) исплаћена. Захваљујући њима, можете сазнати и да ли се ваша трајна шминка "забавља". Или мислите да сте богати овим "чепићима".

Тренд који је ово лето постао цолоринг еиебровс. Маибеллине Таттоо гел за нијансе добро ће испунити ваше обрве и пустити да ваше лице буде лагано непрозирно неколико година. Наноси се техником "примена и стуб", а ефекат траје око три дана и такође је водоотпоран.

Течни ружеви су популарни захваљујући прецизном премазу и савршеном покривању, као и елиминацији бора. Двокомпонентна Течна боја за Дермацол 16Х Боја за усне нуди низ природних и препознатљивих боја како би вам пружио истински дуготрајан и безбрижан препознатљив осмијех.

Дубоке црне трепавице такође могу представљати линију ока. Поред уобичајених маскара, ту је и чудо трепавица које можете применити са мало вештине код куће. Свисс-О-Пар у практичном паковању може издржати неколико апликација и можете уживати у две до три недеље резултата. На обрви препоручујемо њену браон верзију, прилично тамну косу.

Видео: Praktična žena - Rešite se akni i bubuljica uz pomoć lakih trikova (Јули 2019).