Лице

Аутумн Макеуп: Не бојте се боја и сјаја!

Лето је неповратно нестало, али то не значи да би требало да будете умотани у тужне боје са доласком јесени. Цонверсели! Играјте се са шминком, кладите се на боје које вам одговарају и покажите своју лепоту током тмурних дана. Ви ћете бити саветовани од стране визажисте Хана Чиханкова."Изузетно топло лето пожелело је минимум шминке, али са надолазећом јесени можете направити своју шминку увести неколико нових трендова и учинити их угоднијим,“ каже стручњак. А шта ће вам конкретно помоћи да будете неодољиво "у"?

1. Јаке ружеве

"Они су још увек у току, а можете их приуштити на јесен чак иу тамнијим нијансама. Пробајте прво боје шумског воћа, тј тамно црвена, смеђе-црвена или купина,“ стручњак препоручује. Али шта ако се тамније боје не уклапају? "У том случају, користите само прозирни сјај за усне са ефектом глазуре,“ саветује лице. Испробајте, на пример, невероватне нијансе Мак Фацтор Липфинити Дуготрајан руж са балзамомзахваљујући својој двофазној технологији која траје до 24 сата у боји. Поред тога, изузетно је отпоран на абразију и ваше усне су дивно хидриране. Избор правог ружа који вам одговара можда неће бити тако компликован.

2. Играјте се очима

Јесење време такође жели шарена шминка за очи, и са сјенама и линијама, као ис маскара. "Она изгледа прелепо зелено, плава а пурпле. Савршена комбинација са шареним очима изражене доње трепавице, која се враћа у игру инспирисану легендарним Твиггием, " објашњава стручњак. Одличан резултат ће вам осигурати потребу сенка за очи и Дермацол дуготрајна интензивна боја линија 2 у 1 са високим нивоима пигмената који обезбеђују интензивне и богате нијансе.

3. Димна шминка

Класик који је одабран исправним бојама подвлачи лепоту свих очију. "Све верзије задимљених очију су бесмртне и сада у јесен идеално у комбинацији са металном сенком или блистањем,“ препоручује уметника у визијама. Међутим, многе жене избјегавају ову врсту шминке јер се чине превише комплицираним. Али супротно је истина, само морате бити опрезни грешке које чине димну шминку грешкомкао што је непоштовање облика ока или лоша квалитета помоћи. Прелепи металик одсјај ће обезбедити ваше очи, на пример суштина палете сенки за очи На Месец и назад у лијепом оригиналном пакирању.

Видео: DIY School Supplies! 10 Weird DIY Crafts for Back to School with DIY Lover! (Октобар 2019).

Загрузка...