Лице

Ноћне креме: Да ли су заиста важне?

Ноћна нега коже може се поредити са тротоарима, што олакшава одржавање равнотеже на бициклу. Док ноћне креме нису потребне за вашу кожу, сигурно ћете их наградити за њихову кожу. Сада, чак и за 10 година. За детаље, питали смо дерматолога МУДр. Јитка Капоунова.Плет потребует кроме пече о јеји тип в каждом веку јине печи. Различито је оно што користите за 20, 30 или 40 година. Стручњаци кажу да би требало да почнете да користите ноћне креме не касније од тридесет, али ако почнете са њиховом редовном применом раније, после четрдесет, друга лепа кожа ће вам завидети. Наравно употреба ноћне креме има своја правилада би крема функционисала онако како она ради.


Зашто ноћна крема и када ћете видјети резултат?

  • Хидрира и храни кожу - Одмах.
  • Успорава старење - Ценит ћеш је око четрдесете године свог живота.
  • Имају јак антиоксидативни ефекат - уз редовну употребу у року од неколико дана.
  • Смирује осјетљиву кожу - Одмах.
  • Регенератес - уз редовну употребу у року од неколико дана.


Елиминишите свако вече!

Иако се дуго и дуго причало, увијек и свуда, чудно је колико жена неће моћи спавати прије чишћења и чишћења лица. То потврђује МУДр. Јитка Капоунова: "Вероватно." најгора грешка у њези коже је да не буде сна пре спавања. Кожа је прљава и уморна цијели дан. Зато заслужује да се очисти, опере са доста воде и третира квалитетном ноћном кремом. " Треба напоменути да само кожа је потпуно лишена шминке, зној, прашину и прљавштину коју је скупљала цео дан, он може добити све потребне храњиве састојке из креме и друге корисне супстанце.

Само ноћну крему на ноћ!

Да, изузетно, можете ући у крему за ноћну крему, а ипак осјећате да требате нешто подмазати. Али то не би требало да буде правило. Такође је погрешно наносити дневно, крему за тело или крему за руке уместо квалитетне ноћне креме. Сваки од ових препарата има другу специфичну композицију. Користећи лице преко ноћи, направили бисмо услугу кожног медведа, " каже дерматолог. "То је прикладно комбиновати дневну дневну крему и ноћну крему ноћу за ваш тип коже - по могућности од једног бренда. "

Алтернатива ноћној креми је апликација прикладно уље за кожу. "Већина кожних уља се добро подноси од стране осетљиве коже. Уље је широк избор. Они су хладно пресовани, чувајући већину витамина, минерала и других вредних супстанци. стручне препоруке, "Многи имају снажан антиоксидативни ефекат, помажући старењу коже."

Уводни савет:
Тајна предивног лица аустралијског топ модела Миранде Керр јесте Хиппие оилкоји користи за ноћ. Позитивно утиче на еластичност коже, погодан је и за негу екцема или повређене коже.


Крем да се не облачи или правило 5 минута

За сваки козметички производ, треба га применити исто тако. "Наношење дебелог слоја креме владавини ума, то боље, то боље не може. Кожа под дебелим слојем креме не може дисати, а благодети ноћне креме ничу. експерт одбацује широко распрострањен мит.

За ноћну крему за кожу, пробајте правило од 5 минута: када након 5 минута наношења креме, кожа није масна (притисните папирнату марамицу на њу, она не би требало да се маскира), то је само права стопа за вас. Ако је масна, дајте мало мање креме.

Мијењати крему или не мијењати? То питање!

Исто тако понекад чујете од различитих странака да би требало да промените козметику вашег неговатеља, иначе ће престати да ради? То је само делимично тачно. Ако нам крема и даље одговара, нема разлога да је мењамо,“ каже МУДр. Капоунова. С друге стране, истина је да се потребе коже у току године, али и током живота, на пример због хормонских промена, мењају. А онда је дефинитивно време за козметику, па самим тим и промену ноћне неге. "Требало би да имамо крему." са старошћу и тренутним потребама коже - нпр. повећана нега након сунчања или након естетске операције, " каже стручњак за лепу кожу. Младој кожи је потребна другачија нега од зреле коже. Такође је потребно узети у обзир тип коже.

Уводни савет:
На пример, пробајте ноћ Еллие Регенеративна крема за све типове коже са бадемовим уљем, схеа маслацем, глицерином, витаминима А, Ц, Е, Лацтилу и пантенолом, или НИВЕА Урбан Скин Деток антиоксидативна ноћна крема, која са својом композицијом против загађења спада у анти-аге хитове.


У било које доба, он жели своју кожу

Још један упитник лебди над употребом креме дизајниране за значајно старију кожу. Може ли се кожа омекшати? "Ако тридесете користе крему од 40 година, чини се да се ништа не догађа, али брига иде са ефектом, а ми трошимо наше финансије" каже дерматолог. Треба напоменути да 20-30 година, кожа треба хидратацију и регенерацију, зрелији за то, мора да дода и боре и антиоксидантну негу.

Препоручени производи:

Регенеративна крема за све типове коже (Еллие) т
Анти-оксидантна ноћна крема Урбан Скин Деток (НИВЕА)

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Joi Lansing on TV: American Model, Film & Television Actress, Nightclub Singer (Новембар 2019).

Загрузка...