Хаир

Перфецт Веддинг Хаирстиле? Инспирујте!

Идеш ли на свој велики дан и не знаш каква би фризура била имагинарна глазура на торти? Са стручњаком за косу Маркетом Карваи, припремили смо неке инспиративне идеје за вас да креирате са фризером, паметним пријатељем, или чак и сами код куће. И похвале од свадбених гостију сигурно ће закопати!

Неке жене бирају цасуал стил фризура за свој дан вјенчања, попраћено препознатљивим украсима у коси, док други траже софистициранију опцију. Било да волите једно или друго, требало би у изабраној фризури, посебно се осећате добро и ваше. Боље заборавите на превише експеримената, свакако испробајте фризуру, и ако се одлучите да га направите сами или са пријатељем, потребно је довољно помоћи. Нема ништа горе од губитка живаца због таквих ситница као што је сломљена гума или изгубљена укосница.

Романтични "мотанец" са цветним орнаментима

Ако желите да сакријете своје дуге шишмише у елегантну фризуру, који у исто време не пориче твоју романтичну душу, пробај овај једноставан "кретен". Радите са опраном косе најмање дан раније. Причврстите главу главе најмање примјетна трака за главу, који ће вам помоћи да направите фризуру.

Корак 1:

Растворите косу раздвојити у 3 секције - 2 мање секције на бочним странама и један велики део на задњој страни, доле доле са гуменом траком.

Корак 2:

Направите фризуру са овим задњим делом, који је горе ударити главом и причврстите своје зубце дуж дужине до главе. Сиде бандс ковитлати у увијање, тако прикривајући траку за главу са предње и са стране.

Корак 3:

Након тога, прекрижите криж преко формиране вреће и крајева косе, фиксирајте шиљке испод ражња. За бољу издржљивост нанесите слој боје на косу.

Корак 4:

Коначно, украсите украси за косу или свјеже цвијећеда причврстите фризуру на фризуру.


Растворени таласи са украсом са стране

Волите једноставност, опуштеност и желите се понашати етерична вила? Они ће бити за вас обојена коврчава коса са фенси цвијетом сигурно је прави орах.

Корак 1:

Завршите косу од врхова до врхова у једном смјеру с круном. На десној страни главе, онда се раздвојите мали прамен косекоји ће служити након учешћа као украсна трака за главу. Немојте почети с предњом длаком на лицу, већ оставите пар праменова око свог опуштеног лица. Јесте цасуал романтиц хаирстиле, који ће само охрабрити разигране нити.

2. Корак:

Из одвојене плетене траке класични француски полицајацназад. Останите у глави главе где је сломљена поправите дете ненаметљивом прозирном ушицом и причврстите је испод друге косе тако да се не види крај.

Корак 3:

Највећи ефекат ове фризуре је да се поједини чуперак ослободи, тако да га можете лепо освојити. Ово вам даје бољу структуру и волумен. Ставите цвијет на исто мјесто које не само да краси цијелу фризуру, већ и прикрива могућу везу.


Елегантне плетенице

Да ли се плашите да ће ваша коса летети косом током церемоније и пуцњаве свуда? Изабери извадио је плетенице, од којих нећете пропустити ни косу. Основа за овај дрдол је глатка висока, на које можете прегледати више времена и пуно малих прозирних гумених трака.

Корак 1:

Подијелите косу на 3 дијела и направите засебну траку. Ово је недавно веома трендовско, поготово зато што је веома импресивно, поготово на дугој и густој коси.

Корак 2:

Увек завијте три дела у навојне завојнице и откопчајте резултат прстима тако да појединачно око добије волумен и текстуру. Спин заплетите праменове око дебла и затегните крајеве косе шиљцима косе испод ражња. Фик ит спреј за косу.

Видео: Create a Bardot Wedding Ponytail - Hair Tutorial Video (Октобар 2019).

Загрузка...