Лице

Зашто шминка чува моделе коже цијели дан?

Тражите савршену шминку која се опире сатима и цели дан? Имамо рјешење - само жели задржати неколико основних корака и посебно одабраних производа, инспирираних радом професионалних шминкера.

Фаза 1: Основна њега

Као што добра кућа држи на добрим основама, тако је и раније описујући потребу за припремом коже. Ако јесте сува и дехидриранаће бити Шминка на кожи да би се направиле мрље и неће изгледати добро. Када погледате професионалне креаторе шминке који увек припремају моделе за фотографисање прво користите хидратантну негу. Уради то што радиш. Ујутро нежно очистите кожу на пример, лосиони за чишћење и затим нанети серум за хидратацију. Концентрисана је, тако да су довољне две до три капи. Затим нанесите хидратантну крему. Важно је, међутим, пре него што га направите сачекајте најмање десет минутатако да се нега коже добро упија. Иначе, шминка се не би добро приањала и могла би се обрисати.


Фаза 2: Припремна позадина

После неге Нанесите темељ на кожу. Веома је важно. Зашто? "Основа шминке је основна база, која чини да дуже траје шминка. Испуњава поре и несавршености, омекшава кожу,"Каже Сарах Григар, мајстор који се специјализирао за свадбе, где савршена невеста шминке мора да издржи све - сузе, емоције, пуцање, плес - до вечери. Басе басе то ће гарантовати шминка за кожу приања и неће бити тако лако избрисани. База је доста љубазна, млађа кожа ће бити најпогоднија за блатање или посвјетљивање.

Фаза 3: Шминка

Нанесите шминку након базе. Одлично за посебну апликацију печурке у облику јајакоје можете досећи на мање приступачним местима испод очију и које осигурајте то боја ће се примењивати равномерно и неће имати оштре прелазе боја. На пример, имамо велико искуство са спужвом Дермацол шминка за шминку. Спужва се најприје ради да се навлажи. Ово је важно да се избегне превише шминке.

а) Шира страна можете се шминкати проширити или на већим деловима коже - на образима, на челу, на врату.
б) Усмерени део дођеш до носа, према унутрашњим угловима очију. Немојте се бојати наношења шминке на капке. Пазите на прелазак лица и врата. Нанесите маке-уп тамо јер настала шминка делује као маска. Пазите на себе бирање боје шминке. Он треба да буде што је могуће ближе да се понаша природно и невидљиво.

Фаза 4: Фиксација

Да би шминка била неучинковита, потребна је друга фаза. Можеш скинути поправити и ометати специал са фиксирајућим прахом на пример од мисс спорт СоМатте или још боље са фиксирајућим спрејом - на пример ессенце Глов То Го. „Волим да користим фиксатив или фиксативни спреј као последњу тачку после шминке. Прскам га равномерно по лицу и пустим да се природно осуши. Тако кожа добија блистав и природан изглед, " каже особа.

Фаза 5: Дневна матирања

Још један алат за повећање трајности шминке је салвете које апсорбују масноћу. Мораш их имати цео дан. Оне могу одмах апсорбовати масноћу и не ометају шминку. Салвете се користе само за наношење на кожу, посебно у Т-зону (чело, нос и брада). Никада не бришите убрус преко лица, постоји ризик од кварења шминке, " Шарка Григарова савјетује тко то не може учинити у њеној бризи за брисање салвете.


Шта је са очима и уснама:

Ако желите да будете заиста доследни, поред основних база испод шминке такодје постоје испод базе и испод ружа. Опет, она задржава боје и шминку на лицу места. На примјер, цијенит ћете их са израженом димном шминкомгде се наноси много тамних боја које, упркос сталном кретању капака, морају да се залепе и не трепћу када трепћу. Исто је и са много карактеристичан руж за усне. Ако користите фиксирајући спреј на крају шминке, нанесите га преко затворених очију свуда - на капке и на усне.

Уводни савет:
Најбољи изглед неће трајати када га додирнете. Дакле, ако желите да изгледате савршено целог дана, не можете доћи до лица. Важно је из неколико разлога: руке су највећа количина бактерија, тако да сте превезени на кожу и могу изазвати акне и бубуљице. Када додирнете прсте, сва шминка је уништена - могу се појавити мрље и мрље. А ти то не желиш.

Извор фото: Схуттерстоцк