Тело

Истина о парфемима: Шта је истина и шта лаже?

Знате ли како да миришете? То није само "сплат и иди", као што се чини. Постоји много митова и славе о томе како правилно применити мирис. Што је то тачно и што свакако никада не радимо, потврдили смо са стручњаком за мирисе и козметику Мгр. Јитки Новачкова.

1. Поспите мирис на зглоб и трљајте: Лие

Ово се тргује, али то је лош процес. Мирис бора престаје да ради онако како изгледа, губи такозвани " топ ноте и све мирисни акорд ће се претворити у збрку нехармоничног мириса.


2. Прскајте мирис директно на косу: Труе анд Лие

Фризери из овог начина наношења парфема глупо говоре луди јер то кажу алкохол у коси парфема се суши дубоко. Према њима, потребно је само ући у облак парфема који се прска испред себе. Али стручњак за мирис има другачије мишљење.
Мгр. Јитка Новачкова: "Није да се не препоручује примјена парфема за косу Нанесите мало изнад скалпа. Ту су и дизајнирани парфеми право у твоју косу. Они су направљени више за култне мирисе који су на тржишту већ дуги низ година.


3. Нанесите на места где крв тече: Истина

Уопштено, препоручује се да се мирис распрши на тако топлим местима на телу где је најраширенији и најраширенији, тако да неће остати на једном месту.
Мгр. Јитка Новачкова: "Чисти парфем се наноси кап по уху, али парфем или тоалетна вода (ЕдП / ЕдТ) је идеална за наношење где је већина крвних судова испод кожеили у подручјима гдје је кожа најтоплија - на примјер, у лакту, али иу њушци. "

4. Заједно користите само оне мирисе који се слажу: Истина

Честа грешка ако комбинујете дезодоранс и парфем или два мириса непоштовање мирисних композиција. Два различита мириса уопште не морају да се поклапају. Будите сигурни да избегнете комбинацију светлог и свежег мириса цитруса са оријенталним амбером или можда киселкастом аромом са такозваном "корпом воћа".
Мгр. Јитка Новачкова: "У смислу комбиновања мириса, то је више у смислу мирисни слојеви - користите гел за туширање и млијеко за тијело истог мириса као што је ЕдП, ЕдТ, итд. На примјер, ако користите врло свјежи гел за туширање и оријентални мирис, то можда неће бити врло угодан резултат. "


5. Да би помирисао мирис, само га њуши на тест папиру: Лаж

Неправилна примена је повезана са неким грешкама у избору парфема.
Мгр. Јитка Новачкова: "Сигурно је одабир парфема." Изабрани мирис нанесите директно на кожу, немојте само одабрати узорак или мирис који се наноси на папир. Свако другачије мирише на исти мирис - исти парфем ће другачије мирисати на мом тијелу и на други начин.


6. Примијените још једну дозу мириса када се заустави осјећај: Легни

Ово је јасна лаж и важна је нарочито када мирисате у канцеларији или у другом радном тиму.
Мгр. Јитка Новачкова: "Мање двоструко више значи и парфем. Мирис не би требао сметати вама или вашем окружењу током дана. Не разумете квалитет мириса и не осећате га, али ваша околина. Па, онда не претерујте са применом мириса и мислим да мање значи више! "

7. Љети се мирис разликује од зиме: Истина

Имате ли један дуготрајни омиљени мирис и користите ли га током целе године? Стручњаци препоручују одабир различитих врста парфема за топли период него за хладне мјесеце.
Мгр. Јитка Новачкова: "Приликом одабира мириса, узмите у обзир сезону - током љета, изаберите тоалетну воду, чисти парфем само за изузетне и свечане прилике. Зато не подцјењујте годишња доба при одабиру мириса и могућност одабира мириса! "


8. Парфем излагати на часном месту: Лаж

Чак и ако ваш парфем има дивну бочицу, дефинитивно га држите у добрим условима да не изгубите ништа од ваше чаролије.
Мгр. Јитка Новачкова: "Мириси не смију бити изложени дневном свјетлу и високим температурама како би се спријечило оштећење. Ако парфем промени своју нијансу на тамнију, смолни прстен се формира око затварача, а затим га треба заменити. Стога, не излажите парфем директном светлу и сунчевој светлости!“
Уводни савет:
У дрогерији се управо појавила новост - први мирис који се може спојити и комбинирати са Плаибоијевим најпродаванијим женским мирисом - Плаибои Секи, Со Вхат за њу. Тако можете изразити разноврсност ваше личности користећи један, други или оба мириса у исто вријеме. Направите сензуалну, заслепљујућу, сензуално пулсирајућу, храбро сочну или пулсирајућу варијанту цвијећа уз помоћ различите комбинације омјера и интензитета мириса Плаибои Плаи Ит Секи а Секси, па шта.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Kolekcija Parfema & Giveaway CHANEL No 5 Perfume Belgrade Serbia blogger spot (Октобар 2019).

Загрузка...