Хаир

Валовита коса четири пута другачије

Волите ли коврчаве коврче, али мислите ли да вам је потребна барем опрема професионалног фризера? Напротив! Научите како да правите таласе различитих облика са једним алатом за косу. Главни трик је како држите лопту и како ротирате косу.

Слободни таласи

Најкорисније валовити стилинг, који је погодан скоро за сваку обичну прилику. Ништа му није тешко. Када снимате Држите куглу доље и ширити шире потоке равне по петљи у лабавој петљи. Важно је извући косу са лица. Ако желите да ваша фризура траје дуже, попрскајте мало шампона за сухи спреј у корен. Идеално је потребно Тони & Гуи Ски Хигх Волуме Дри шампон, што не само освежава корење косеали истовремено испоручује волумен. Након завршетка, направите дубок лук и вал само прстима, који се може користити за одвраћање појединих увојака. Баците косу и учврстите фризуру лаком за косу.


Неправилни таласи

Неформални стил слободних таласа је неправилан. Разлика је у томе што је цела фризура још опуштенија. Са овим стајлом, можете се заиста узбудити и испробати различите врсте таласа.
Покушајте да окренете један прамен од лица и онај иза њега према лицу. Један ротира једну од нити у чврстим петљама једна поред друге и другу у лабавим лабавим петљама. Или покушајте да лагано окренете опруге пре него што се окренете, а друго да се окренете према равном врху. Прелистајте резултат прстима. Прскање лососа је најпогодније за ову врсту фризуре, која додаје фузије, волумене и таласе јединственој текстури. Пробајте Сеа Салт Тектуризинг спреј Тони & Гуи са морском водом.


Принцесс Свирлс

Ови таласи пристају на свечану прилику коктели или вечерње хаљине. Ово је добра алтернатива за свечану фризуру ако желите да се ваша коса отопи. Можете напрскати мало учвршћивача у косу, на пример, за бољу фризуру Веллафлек Цурл & Вавес. Затим их разнесите преко велике четке помоћу топлотног штита и почните да снимате. Учвршћивач ће вам дати довољно времена за стварање лепих еластичних таласа и дуготрајну фиксацију.
Кулму увек држи поред главе доле и згужвати косу од врха до дна. Што су ужи праменови, лутат ћете по лопти, прецизнији резултат. Зато се исплати узети мало времена и уживати у игри са косом. Мало преокрените сваки трик тако да не паднете одмах, а затим га ожбукате око себе. Држите прамен у руци хладном неко време, а затим отпустите увојак. Немојте четкати неотворену косу, само фиксирајте прсте и поправите је спрејом за косу ако је потребно.


Вавес а ла Холливоод

Ова фризура је веома импресивна, и иако може изгледати компликовано, са малом вежбом сигурно ћете се носити с њом. Поред тога, можете бити сигурни да ћете са овим типом таласа бити у оригиналу компаније. Рецепт је једноставан, довољно је постепено окрећите сву косу у једном смјеру. Знате ли како се то ради? Боље је не имати свјеже опрану главу на овој фризури. Коса је идеална дан након прања. Ако су корени мало масни, дају им свјежину и волумен дри схампоо.
На почетку, подијелите косу по средини или са стране стазе, а затим ротирајте појединачне нити у уским слојевима дуж стазе. Држите куглу водоравно уз главу, ставите праменове на врх с врхом и окрените га према метку. Задржите овај правац снимања и положај завјесе за вријеме трајања снимања. Осигурајте сваки креирани увојак тако што ћете га причврстити на главу прстохватом. Највећи изазов долази на крају. Растворите све таласе и очистите их широком четком. Затим, обликујући шупљи талас у облик холивудских таласа. Завршите настали рад са сјајним лаком. Пробајте Ице Схине Хаирспраи од Пантене Про-Вкоја јача косу и даје крошњи блистав сјај.

Препоручени производи:

Видео: The Rich in America: Power, Control, Wealth and the Elite Upper Class in the United States (Јануар 2020).

Загрузка...