Хаир

Фризуре кратке косе: Изабери!

Да ли мислите на радикалнију фризуру? Саветујемо вам да изаберете! Пронашли смо 4 гарантоване резове које можете изабрати. Како се бринути за сваку фризуру и за кога одговара?

Нова фризура

Многе жене повремено желе нову фризуру. Често је потребна коса, хладна, скраћена, тако да није добро комбинирати га с корисним. Добро је размислити о томе како желите дјеловати у кратком фризу. Такође је добро размислити о томе колико времена можете потрошити на свакодневни стил или у којим интервалима сте спремни ићи код фризера. Док је фризура практична, кратке резове треба држати подрезане чешће него дуга или дуга коса. Дођите и видите нас са четири атрактивне кратке фризуре које је коментарисала за вас и њене фризере Адела Драбкова додала је свом стручном савету:

Лежерна елеганција у кестену

"Јесте спортска верзија елегантне фризуре. Уклапа се у овални, ужи облик лица док открива чело. Цхестнут схаде тренутно је врло модеран и биће топлија у боји, већина њих у јесен. То је безвремена класика, основно уређивање, и то је лакше одржавати типе хаирстиле. Једноставно га оперите, разнесите га преко округлог четкица - повуците главу на дно главе, отворите врх, а не од главе. Може се мијењати као глатка фризура, заглађена уназад, на примјер с гелом. Одличан је мокри изглед, поготово у љетној топлој сезони.

Бринета или плавуша?

"Овај практичан фризура за свакодневно ношење прочистити и зрачити техника бојења. У зависности од избора нијансе, може се прилагодити и типу хладне и топле боје, слика је комбинација за хладније боје - љето и зиму. То ће бити добро за власнике ангулар лицекоји се оптички омекшава. Након прања, коса се осуши и затим се посипа са гвожђем од сунђера како би се постигао глатки изглед. Опција је да не глачате косу ако природно не растете косу. Да бисте подржали природно увијен изглед, можете га користити помоћ за ваљање косе.“

Ексцентричност у уређивању и боји

Асиметрична екстравагантна фризура има супер реалну нијансу платине плаве у сиву. Одговара храбријим типовима. Ова нијанса је уклапа се посебно за типове хладних боја. Рез ће бити цењен од стране власника шиљате браде и карактеристичних јагодица које су асиметрично поправљене. Фризура треба да се скрати након 3-4 недеље како би изгледала добро. Након прања је потребно испрашите прекршај кроз велику округлу четку у свим правцима. Да задржим волумен пете, препоручујем поправити лаком или прашкасти спреј за косу. Ова фризура је сама по себи тако карактеристична да нећете ни размишљати о другим варијантама. Он не дозвољава много више.

Бринета за кратко

"Ова фризура у модерној црној боји је због дуге густе кривице Такође погодан за округло лице. Боја ће одговарати само најзанимљивијој, тј. Зимској боји. Опет, ово је класичан, основни рез. После прања, испушите косу преко округлог четкица напред и означите врхове мат лак за косу. Варијанта је стаза са стране и дуге косе чешљане од чела до пете. "

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: How To Be A Viner! (Јули 2019).