Лице

Скупно или компактно? Када изабрати прах

Нема праха као прах. Да, сви они имају задатак ујединити, надопунити и поправити шминку, али сватко има другачију употребу и погодан је и за другу кожу. Да ли знате када треба изабрати прах и када је компактан? Када ће прах бити погодан за вас, али када је боље доћи до шарене варијанте? Припремили смо мали преглед различитих прахова за вас и саветујемо вам да изаберете.Мит не траје довољно дуго да осуши и осуши вашу кожу. То се можда десило пре неколико деценија, али сигурно не данас, када је било добро прах штити кожу. Као што је већ поменуто у уводу, кожа се првенствено омекшава, потискује њен сјај и помаже поправити шминку. Поготово ако имате масну кожу, не морате се уопште бринути о праху - напротив, она ће вам пружити добру услугу јер, поред досадног изгледа помаже у смањењу видљивости пора. За суху и зрелу кожу, требаће вам мало праха да би се избегло непотребно набирање, али ову врсту коже не треба уопште избегавати.
Основа је да одлучите да ли желите прах више цомпацт (тј. у "чврстом" пакету), или лабаво. Компактна дневна торба је дефинитивно прикладнија, али за свакодневну шминку препоручује се да буде лабава.


Цомпацт повдер

  • ће додати кожу мат изглед,
  • поправи то шминка,
  • у поређењу са расутим прахом ће трајати дуже,
  • је идеално за путовања,
  • примени биг брусх или сунђер.
Тренутни, досадни изглед и врло практична амбалажа имају компактан прах мисс спорт Со Матте Инстант Матте Финисх.

Булк повдер

  • има лакша конзистенција,
  • даје кожи тупост и веома природни изглед,
  • посебно је погодна за жене које исповиједају минималистицкмакеуп,
  • нанети са великом и фином четком, или лабут.
Пробајте Дермацол Инвисибле Фикинг Повдер, који је транспарентан и веома добро фиксира основну шминку.

Природан или баршунаст изглед?

Једном када будете разумели да ли ће вам бити удобније са компактним или лабавим прахом, добићете их обоје, јер ћете бити добро да размислите о томе ако желите прах и тон или једноставно направите неред. Булк транспарентни прах ради најприродније, скоро невидљив. Даје леп, чист и младалачки изглед. Мат тонирани прах даје кожи баршунаст изглед и чини благу кожу блиставом. Будите опрезни само да бисте добили праву нијансу праха, који увек треба да се уклопите у тон вашој кожи. Тестирајте нијансу праха на сличан начин нијанса шминке. Зато нанесите малу количину праха на ивицу доње вилице и упоредите је са околном кожом.


Припремите лице за прах

На почетку чланка помињали смо и тип коже и употребу праха. Да, свакако можете упуштати свој пудер чак и ако је ваша кожа сува, али Будите пажљиви око подручја око очију и усанагде се могу формирати мале боре, кожа је врло деликатна и стога је подложнија сушењу. На тим местима, сачувајте прах. Нанесите га на кожу пажљиво третирану висококвалитетном кремом и након наношења шминке. Ако сте власник масне коже, нанесите прах до тренутка папир за матирање или убрус уклоните вишак мастии умјесто тога посветите више пажње мјестима гдје је кожа масна - тзв. Т-зону (чело, нос, брада).

Међу праховима можете наћи бројне "пилинге" који комбинују више користи у једном.
Минерални прах - у поређењу са класичним праховима такође садрже минерале и хранљиве материје.
Антибактеријски прах - одређују се за проблематичну кожујер садрже и лековите супстанце као што су уље чајевца и слично. Врло су прљави, тако да је погодан и за масну кожу.
Пудер шминка - комбинирајте шминку и прах у једном. Нанесите директно на дневну крему. Они су веома деликатни, али истовремено уједињују кожу као шминку. Стога се уклапа на пут и радије за млађу кожу. На пример Астор Перфецт Стаи 24 часа комбинује пудер, шминку и прајмер и обећава до једнодневне издржљивости.
Бригхтинг прахови - Они садрже ситне честице за посвјетљивање, које лице "светли" и осветли. Погодан је за блиједу, тупу кожу.
Бронзинг пудери - Посебно ће бити корисне у јесен и зиму, када је кожа блиједа. Бронзер хер ће дати препланули изглед. Али пазите се правог избора нијансе да изгледате природно на лицу. Бронзер фром Габриелла Салвете Бронзер Повдер Поред тога, садржи блиставе честице које блистају на сунцу.

Видео: Eyes on the Skies Full movie (Октобар 2019).

Загрузка...