Тело

Тестирамо: Које ће лакове заиста трајати?

Савршена маникура која има додатну издржљивост, свака жена жели. Али уобичајени лакови често не трају за прање посуђа или одржавање. Ако не морате да очајавате међу женама које желе вештачке нокте. Нашли смо за вас гел лакове са којима ћете бити задовољни.

Каролина Хорнова, редакторка

Габриелла гел за емајл салвете Гел додаје ноктима изглед и снагу гел ноктију. Само нанесите два слоја лака да бисте били савршени третирани нокти са глатком и сјајном завршном обрадом. Дуготрајан лак осигурава модеран изглед ноктију као професионални маникир.

Моје мишљење:

Прво ми је на Габриелла Салвете Гел Енамелу миле изненађује текстуру - није ни сувише водена нити непријатно густа, што може отежати примјену. Равна четкица је мекана и релативно уска, што захтева веће ударце на већим ноктима, али опет лак се савршено и прецизно наноси на мање нокте и њихове регионе. Међутим, произвођач препоручује примену два слоја већ на једном слоју пигментација је довољна а боја покрива око 90%. Апплицатионс два слоја, али продужава издржљивост маникир (тестирао сам обе опције - леви један слој, десно два). Када се наноси у два слоја, површина нокта а је и глађа резултујући ефекат је савршенији и пластичнији. Био сам задовољан издржљивошћу: маникир траје 5 дана неоштећен, сутрадан, лак је благо одсечен на два места - у оба случаја, нокти су били мало оштећени и раздвојени пре наношења. То такође зависи од стања ноктију коју наносите на боју.
Апликације: 100 % - Полако.
Издржљивост: 90 % - 5-7 дана.
Интензитет боје: 100 % - Произвођач обећава јаку пигментацију лака и два слоја - при наношењу два слоја боја испуњава ово очекивање.
Коначни изглед: 100 % - сјајна површина, осећајући јаче и отпорније нокте, изједначавајући неједнакости.
Уводни савет:
Такви су гел-лакови увек користите са Топ Цоат лаком дизајниране да обезбеде издржљивост и квалитет.


Риммел Лондон Гел Супер Гел Кате и Топ Цоат Супер Гел

Маркета Карваиова, уредник

Риммел'с Гел и Топ Цоат Гел су одлична алтернатива вештачким, нпр. гел ноктима за оне који воле природне али и његоване нокте. То ће додати вашим ноктима цхарминг глосс, и тако побољшати њихову љепоту, без употребе УВ лампе! Држи се на ноктима до 14 дана и брзо се суши.

Моје мишљење:

Аппли захваљујући широкој четкици и доброј флуидној конзистенцији врло лако. На ноктима не оставља видљиве трагове апликацијеи, али боја лијепо се шири око нокта. Боја је препознатљива и лијепо интензивна, тако да само требате нанијети један слој. Наношење другог слоја ће продубити нијансу и учинити нокат још пластичнијим. Општи ефекат чврсти сјајни нокти још ће побољшати прозирни и сјајни Топ Цоат. Препоручена издржљивост је 14 дана, али лак не траје, али и око 5 -7 дана које боја може да обради, велики успех у смислу не-сапонификације. Нокти раде веома добро и резултирајући ефекат изгледа као салон.

Апликације: 100 % - Полако.
Издржљивост: 50 % - 14 дана лак неће трајати - нетакнут око 5 дана.
Интензитет боје: 70 % - веома интензиван, довољан је један слој, али за драматичне тамноцрвене нокте препоручујем 2 апликације за фарбање.
Коначни изглед: 100 % - сјајна површина нокта након бојења - интензитет сјаја се додатно побољшава наношењем Топ Цоат лака.


Астор Гел Перфецт Гел Цолор

Хелена Хладикова, уредница

Астор је гел маникура коју примењујете у два корака и без употребе ЛЕД / УВ лампи. Лакови садрже витамине који јачају и негују нокте. Твоје нокте ће бити тако Лијепо и лако се сади.

Моје мишљење:

Претпостављам да ћу бити у огромној мањини, али лудило о гел ноктима, печењу и тако даље је донекле нестало. Међутим, УВ / ЛЕД лампа није потребна за употребу овог лака, само нанесите саму боју и прекријте Топ Цоат лакомкао и обични лак за нокте. То је сјајно, па зашто не пробате, зар не? Био сам пријатно изненађен самом апликацијом, у једном слоју било је заиста мало потеза, а нокти изгледали веома лепо. Четкица је добро функционисала и Топ Цоат лак је био сув након неколико секунди. Интензитет боје је такође одличан. Превише ентузијазма у мени није донело издржљивост. Иако сам јако марио за сликање, знам сутрадан је открила мале огреботине на прстима. Ипак, дат ћу боју другу прилику, јер ме је његова боја буквално узбудила.
Апликације: 100 % - Врло лако, а Топ Цоат се врло брзо хлади.
Издржљивост: 40 % - сликано 14 дана сликања дефинитивно није трајало, напротив, прве огреботине појавиле су се другог дана.
Интензитет боје: 100 % - Пробао сам модно црвену нијансу и био сам врло интензиван након првог слоја, па нисам ни примијенио Топ Цоат.
Коначни изглед: 80 % - Не знам у којој мјери је нијанса направљена, али нокти су изгледали прилично лијепо након наношења самог лака, а Топ капут их је додао сјају, дословно сјајан; поред тога, нисам приметио никакву оштру промену од лакова за нокте које користим.


Салли Хансен Гел лак и Топ Цоат Мирацле Гел Дуо

Јана Канторова, извршни директор

Савршени нокти су пословне картице сваке жене. Ако сте забринути за уобичајене лакове који не трају само један дан, откријте линију Чудесни гел. Сан савршеног дуготрајног лака који траје до 14 дана је на дохват руке. Издржљивији је од обичног лака за нокте и нуди широк спектар боја.

Моје мишљење:

Произвођач препоручује наношење једног слоја боје. Лак ми је дошао прилично пигментиран, али покушао сам обе опције. Када се наноси један слој, боја је одлична. Поред тога, Топ Цоат лак је сув и блистав за неко вријеме. У сваком случају, са овом варијантом, лак за нокте траје око четири дана пре почетка пилинга. Два слоја лака сува се дуго времена, али без оштећења може да траје и до десет дана. Неке рецензије кажу да је лак напукнут или да је фини маникир мекан. Нисам осећао тај осећај. Могао бих домаћи задатак, купање деце и лакирање. Нокти морају бити суви и чисти прије наношења. Захваљујући широкој четки, боја се врло лако наноси. Предност коју могу да видим је и то да је лак за гел од Салли Хансен је може се уклонити конвенционалним стругачем.
Примена: 100% - Врло лако.
Издржљивост: 50% - са једним слојем лака траје око 4-5 дана, са два 7-10 дана, саветује 14 али не.
Интензитет боје: 80 % - Када се премазује једним слојем боје, он добро покрива, али није 100%, тако да је боља покривеност и трајност бољи слојеви два.
Коначни изглед: 100 % - сјајна површина ноктију, јачи и јачи нокти.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Genetic Engineering Will Change Everything Forever CRISPR (Октобар 2019).

Загрузка...