Тело

Трикови, како неодољиво мирише цео дан

Који од нас не би дивно мирисао до касно увече иу најзапосленијем дану, зар не? Међутим, како не би носили тешке бочице у вашој торбици, савјетујемо вам да постигнете неодољив мирис за дан, чак и када идете једноставним словом.

1. Померите се на тачке импулса

Ви засигурно знате најважније правило, али немојте повриједити да га подсјетите - Нанесите парфем на места на којима пулсира срце. То значи врат, зглоб, сан, лакат, али и колено. Парфем можете прскати и прије и онда облачно сцент пасстако да равномерно загладите мирис.

2. Уље ће такође помоћи

Парфем ће се брже осушити на сувој кожи, па потражите помоћ кокос или друго уље, са својим танким слојем Подмажите места на која обично аплицирате за парфем. Кожа се љушти у мирису, парфем се боље упија и дуже ћете мирисати.


3. Комбинујте прикладне препарате

Када откријете парфем који вам заиста одговара и желите га користити дуго времена, усредоточите се на његов састав. Барем неколико идентичних састојака затим покушајте да пронађете распон гелова за туширање и лосиона за тело и њихово коришћење на себи мирише лепо. Такође је добро комбиновати парфем и дезодоранс.

Уводни савет:
Неке марке продају сва три производа директно у сету, што је најбоља основа за наношење слојева, па их погледајте.

4. Верзија за сваку торбу

Поред улагања у парфеме, вреди га купити травел версион, најчешће у облику мини боца, ролл-он или чак и тврд парфем. На овај начин, увек можете имати мале пакете да подстакнете мирис кад год је то потребно.


5. Мирисна свлачионица

Пошто није сасвим у реду да се парфем прска директно на одећу (на њему се могу оставити мрље) покушајте да покупите полице или фиоке у којима имате одећу. Допуните најбољи папир за умотавање, прскајте парфем и чувајте одећу. Бићете предивно претучени а да га не покварите.

6. Правилно складиштење игра улогу

Можда ти не изгледаш важно, али то знаш складиштење Вашег парфема утиче на његову издржљивост и њен укупни живот. Не стављајте боце на топло, влажна места и тамо где долази директна сунчева светлост. Боље је да нађете други, прикладнији простор, и видећете да ће парфем бити одличан за мирис чак и када је у њему остало само неколико капљица.


7. Парфем не користи косу

Да ли и ваш парфем прскате у косу тако да лепо мирише? Ако јесте, немојте то више радити, јер је укључена алкохолна длака само непотребно кишица. Боље Попрскајте мирис четком или чешљем и онда савијте косу. Они ће бити исти, али ти им уопште нећеш наудити.

Уводни савет:
Пази парфемско уље са есенцијалном есенцијом Вашег парфема, и додајте неколико капи шампону. Такође можете направити лосион за кожу, тоник и тако даље.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: POSADITE BILJKE KOJE NEODOLJIVO MIRISU (Новембар 2019).

Загрузка...