Лице

Блеацхинг Дентал Повдерс: Да ли стварно раде?

Савршен, светло бели осмех је знак лепоте. Постоје многе технике избељивања зуба, једна од домаћих метода је избјељивање зуба. Што могу и што уопће могу бити сигурни? Када сам била мала и спавала са баком, вољела сам вечерњи ритуал - четкање зуба. За разлику од моје куће у којој смо користили обичну пасту за зубе, моја бака ми је намочила четкицу на зубни прах, и имао сам осећај нечег необичног. Још увек осећам укус у устима.

Зашто зубе жуте?

Задржавање сњежнобијелих зуба није лак задатак. Пијење кафе, чај, пушење, али и све врсте уобичајене хране боје зубе и остављају на њима обојене пигменте. Наравно, редовна стоматолошка хигијена ће вам помоћи, али само делимично. Може се дати и жута боја зуба генетски или настаје.

Шта изабрати?

Методе бељења зуба су доста - од ординатион блеацхинг гелове и ласере, до куће професионални препарати за избељивањекоје добијамо од зубара. Поред бељења гелова, оловака, трака и паста за избељивање зуба Бељење стоматолошких прахова је такође доступно на тржишту.

Зашто прах?

Ово је специјални прах може полирати зубе, уклоните прљавштину са њих као и пигментација. За разлику од пасте за зубе, где постоји специјални прах везан везивима, овде чисти зуб директно део за прахзбог тога се често јављају дискусије о томе да ли су зубни прах фини и да абразивни материјал не оштећује зубну цаклину. Зато, пре него што очистите зубе, све разговарајте са стоматологом или зубни хигијеничар. Такође ће вас саветовати како да се познајете иновације које се још увијек појављују у избјељивању зуба. Свако има другачије стање зуба, тако да оно што не смета, друго да. Такође се не ради о томе да му директно кажете о одређеном производу који ћете користити за чишћење и избељивање зуба.

Посебно сигурно!

Ако то не учините са професионалцем и очистите себе, не би требали имати завршене зубе, фасете и треба да се позабавите тиме проблеми са зубним распадом. Очистите прахове само природни зуби. Замјена потпуно зубне пасте за свакодневну употребу није у потпуности одговарајућа јер би то и учинила не треба користити дуже време. Можете их комбиновати са пастом. Цлеан уп софт брусх. Када се користе прахови, на цаклини зуба не гурајте. Неколико сати након употребе, такође не препоручујемо пијење агресивних пића са лимуном, шареним соковима и воћним соковима, или чај и кафу. Избегавајте шарене намирнице као што су парадајз сос, цвекла, кари и другу храну коју зуби зубима.

Шта покушати?

На пример зубни прах из египатског ЕВА бренда имају опсежне студије које не штете зубима и, напротив, чине их здравијим и сузбијају парадентозу. Доступне су у неколико варијанти, на пример, са укусним ноктом. Други прахови за избељивање, као што је прах марке Циндицате Цхарцоал они опет садрже занимљиве супстанце биљни угаљкоји има детоксикацију. Иако је црни прах, осветљава боју зуба, полира га и чисти. Уклања пигментацију и јача глеђ.

Видео: Charcoal Teeth Whitening Powder. Starla (Октобар 2019).

Загрузка...